Εκδήλωση του ΕΟΤ στη Μόσχα

08-12-17 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ενέκρινε  δαπάνη  για τη διοργάνωση εκδήλωσης στις 9 Δεκεμβρίου στο Winter Ball Charity Foundation στο πλαίσιο του έτους τουρισμού 2017-2018 Ελλάδας-Ρωσίας.

Η αναφερόμενη εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας και του Ε.Ο.Τ. και είναι αφιερωμένη στον ελληνικό τουρισμό.

Πιο συγκεκριμένα, το Winter Ball Charity Foundation αποτελεί ένα φιλανθρωπικό Ρωσικό Οργανισμό, ο οποίος αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της οργάνωσης ενός χορού κάθε χρόνο στο Ritz-Carlton λίγο πριν τα Χριστούγεννα, τα έσοδα του οποίου προορίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ειδικότερα σε νοσοκομείο με παιδιά με καρκίνο. Στον χορό αυτό παραβρίσκεται όλη η αφρόκρεμα της πολιτικής, επιχειρηματικής και διπλωματικής ελίτ της Ρωσίας.

Ο φετινός χορός είναι αφιερωμένος στην Ελλάδα, λόγω του Ελληνορωσικού τουριστικού έτους και θα προσφερθούν στην δημοπρασία αποκλειστικά χορηγίες από το Ελληνικό τουριστικό προϊόν . Έχουν ήδη προσφερθεί voucher διακοπών με μέριμνα του Γραφείου Ε.Ο.Τ., από την «Grecotel», «Aldemar», «Costa Navarino», «Rhodos Pallace», «Miraggio resorts & spa», τουριστικά ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών από «Mouzenidis Travel» και «Tez Tour», φωτογραφία της Ελλάδας από τον διαστημικό σταθμό του κοσμοναύτη Θεόδωρου Γιουρτσίχιν, καθώς και αεροπορικά εισιτήρια από την «Aegean» και «Ellinair». Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί να παραβρεθεί η Ρωσίδα Υπουργός Πολιτισμού κα Alla Manilova και ο επικεφαλής της

Rostourism κος Safonov. Όλα τα έξοδα καλύπτονται από το φιλανθρωπικό ίδρυμα, και από τον Ε.Ο.Τ. που έχει αναλάβει τον συντονισμό των τουριστικών παροχών για την δημοπρασία, ζητήθηκε η κάλυψη της Ελληνικής μουσικής εκδήλωσης με ένα επαγγελματικό σχήμα από την Ελλάδα. Όπως επισημαίνει το γραφείο Ε.Ο.Τ. Ρωσία και Κ.Α.Κ., λόγω του ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου των προσκεκλημένων προτάθηκε ένα καθαρά επαγγελματικό καλλιτεχνικό σχήμα που θα προβάλει και θα διαφημίσει την ελληνική μουσική και παράδοση στην Μόσχα. Στην αναφερόμενη εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθούν 300 άτομα, ο Ε.Ο.Τ. θα αναρτήσει τα banners του Ελληνορωσικού έτους τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και θα διανείμει τουριστικό επικοινωνιακό υλικό σε τσάντες σε όλους τους παραβρισκόμενους.

Βασικές αιτίες συμμετοχής του γραφείου στην εν λόγω εκδήλωση είναι οι ακόλουθες:

α) το συγκεκριμένο γραφείο Ε.Ο.Τ. απευθύνεται για πρώτη φορά σε ένα κοινό που το αφορά άμεσα ο luxury τουρισμός και το οποίο αποτελεί εν δυνάμει μελλοντική αγορά στόχο για την Ελλάδα και

β) η εν λόγω εκδήλωση αναμένεται να λάβει μεγάλη προβολή από τα Ρωσικά ΜΜΕ.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»