Ε. Κουντουρά: Eγκρίσεις αποφάσεων για νέες προσλήψεις

01-12-17 | ΕΟΤ

Νέες εγκρίσεις υπέγραψε η υπουργός Τουρισμού Ελ. Κουντουρά για προσλήψεις προσωπικού.

Αναλυτικά, η Υπουργός Τουρισμού με απόφασή της ενέκρινε την πρόσληψη προσωπικού για τις ανάγκες του γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας και συγκεκριμένα προσλαμβάνει τη Βασιλική Ιωαννίδου ως επιτόπιο προσωπικό για χρονικό διάστημα 24 μηνών, για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του εν λόγω γραφείου. Από πλευράς του ο ΕΟΤ προενέκρινε την ανάληψη υποχρέωσης συνολικού ποσού 72.605,47 ευρώ που αφορά στην δαπάνη αμοιβής ενός υπαλλήλου για τα έτη 2018 και 2019 το οποίο αφορά σε 38.381,75 ευρώ για το 2018 και σε 34.223.72 ευρώ για το 2019.

Επίσης, η Υπουργός Τουρισμού ενέκρινε την πρόσληψη της Μαρίας Μεσνιτσάρη ως επιτόπιου προσωπικού στο Γραφείο Ε.Ο.Τ. Η.Π.Α. για χρονικό διάστημα 24 μηνών, για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του εν λόγω Γραφείου.

Με κοινή απόφαση της Υπουργού Τουρισμού και της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, αποσπάται στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού Τουρισμού, σε προσωρινή ομοιόβαθμη θέση η Κριτσανίδου Μαρία, μόνιμη υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, κλάδου ΤΕ- Εργοδηγών-Σχεδιαστών, με βαθμό Α΄ και ΜΚ15. Η ανωτέρω υπάλληλος με δήλωση της έχει επιλέξει την υπηρεσία της ως φορέα για την μισθοδοσία της.

Τέλος, με κοινή απόφαση της Υπουργού Τουρισμού και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, διορίζεται ο Ευάγγελος Δουδεσης σε κενή οργανική θέση μονίμου υπαλλήλου, στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Αναβύσσου, στο πλαίσιο της διαδικασίας διορισμού διακριθέντων αθλητών σε κενές οργανικές θέσεις.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι