Ανακήρυξη έτους Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας

18-09-17 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ενέκρινε δαπάνης συνολικού ποσού 27.470,63 με Φ.Π.Α. για διοργάνωση εκδήλωσης- δεξίωσης στο Μέγαρο της Ελληνικής Πρεσβείας σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία, το απόγευμα της 19ης Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της επίσκεψης της Υπουργού Τουρισμού και της Διοίκησης του Ε.Ο.Τ. που θα επισκεφτούν την Μόσχα για την υπογραφή κοινής δήλωσης για την ανακήρυξη του έτους από 1/10/2017 έως 31/12/2018 σε έτος Τουρισμού Ελλάδας –Ρωσίας.

Στην δεξίωση θα προσκληθούν προς τιμή της Κυβερνητικής αποστολής του Τουρισμού, μέλη και κυβερνητικοί της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Τουριστικοί Πράκτορες και τουρ οπερέιτορ, δημοσιογράφοι και άλλοι αξιωματούχοι και διπλωματικοί. Ο συνολικός αριθμός των προσκεκλημένων θα ανέλθει σε 220 άτομα.

Επίσης, ο ΕΟΤ ενέκρινε δαπάνη  ποσού 2.800  ευρώ για κάλυψη εξόδων διοργάνωσης press trip που οργανώνεται από το Γραφείο του Οργανισμού Ρωσίας και Κ.Α.Κ. σε συνεργασία με το luxury travel magazine «l’Officiel Voyage Russia» και δύο  από τους μεγαλύτερους bloggers της Ρωσίας καθώς και των Δήμων Ίου και Νάξου από 21 έως 26 Σεπτεμβρίου  με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ρεπορτάζ και άρθρων για τον πολιτιστικό, γαστρονομικό τουρισμό καθώς και για τον τουρισμό πολυτελείας.

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη