ΕΟΤ: Δράσεις προβολής σε National Geographic Traveller και TΤG

05-09-17 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έλαβε αποφάσεις για δράσεις προβολής σε National Geographic Traveller και Travel Trade Gazette.

Αναλυτικά, αποφάσισε  τη διαφημιστική του προβολή μέσω του βρετανικού travel trade περιοδικού Travel Trade Gazette (TTG) στο πλαίσιο της διεθνούς εκθέσεως WTM 2017. Στο πλαίσιο αυτό, θα δημιουργηθεί διαγωνισμός ο οποίος θα προβληθεί στην ιστοσελίδα του περιοδικού, καθώς και στα newsletters του, μέσω του οποίου βρετανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν προσκλήσεις συμμετοχής σε εκδήλωση στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ., να γνωρίσουν λιγότερο γνωστές πτυχές της Ελλάδας και να κερδίσουν διάφορα δώρα.

Επίσης, ο ΕΟΤ ενέκρινε δαπάνη για την προμήθεια εισιτηρίων (αεροπορικών και ακτοπλοϊκών) , για τον ταξιδιωτικό συντάκτη κ. Pol O Conghaile, ο οποίος θα επισκεφθεί μεταξύ 7 και 15 Οκτωβρίου  τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Μύκονο, τη Σίφνο, τη Νάξο, τη Μήλο και τη Σαντορίνη, με σκοπό τη συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για την πραγματοποίηση σχετικού πολυσέλιδου αφιερώματος στο δημοφιλές βρετανικό περιοδικό «National Geographic Traveller». Το εν λόγω αφιέρωμα θα προβάλει τα ανωτέρω νησιά ως ιδανικούς προορισμούς γαστρονομικού και εναλλακτικού τουρισμού σε ένα από τα πλέον δημοφιλή περιοδικά της Μ. Βρετανίας, εστιάζοντας στις προαναφερθείσες ειδικές μορφές τουρισμού, και θα περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Σημειώνεται ότι το εν λόγω περιοδικό έχει μηνιαία κυκλοφορία 58.200 τεύχη περίπου, ενώ το αναγνωστικό του κοινό ανέρχεται σε 150.000 άτομα.

 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»