ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στις Κάτω Χώρες

10-06-17 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ενέκρινε δαπάνη μέχρι του ποσού των  14.215 ευρώ με ΦΠΑ για την συμμετοχή του Γραφείου του Κάτω Χωρών στην υλοποίηση διαγωνισμού φωτογραφίας “Photo of the Year/Election 2017”, στην επαγγελματική πλατφόρμα «Travelution.nl» και στο περιοδικό "Travelution".

Η συμμετοχή του Ε.Ο.Τ στον ανωτέρω διαγωνισμό κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς στόχος της Υπηρεσίας είναι η επί μακράς χρονικής περιόδου (οκτώ μήνες) διαρκής προβολή της Ελλάδας στους επαγγελματίες τουρισμού οι οποίοι αποτελούν σημαντικούς πολλαπλασιαστές της θετικής εικόνας της χώρας με απώτερο στόχο την αύξηση των κρατήσεων. Η ανωτέρω δράση έχει ήδη υλοποιηθεί από τα Γραφεία Τουρισμού των χωρών: Αρούμπα, Αίγυπτο, Ισπανία και Γερμανία, προσφέροντας ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα στην προβολή των συμμετεχόντων χωρών.

Συμμετέχοντες στον διαγωνισμό για την Ελλάδα, είναι τουριστικοί πράκτορες οι οποίοι καλούνται να προσκομίσουν τις καλύτερες φωτογραφίες από όλη την χώρα και οι αναγνώστες παροτρύνονται να ψηφίσουν την καλύτερη από αυτές μέσω της ιστοσελίδας “Τravelution.nl” τον Δεκέμβριο του 2017. Το γραφείο Ε.Ο.Τ. Κ.Χωρών σε συνεργασία με την Travelution θα επιλέξει 18 φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν σε ειδικό 20 σελίδων αφιέρωμα για την Ελλάδα στο περιοδικό Travelution και παράλληλα θα προωθηθούν στην επαγγελματική πλατφόρμα «Travelution.nl».

Εξάλλου, ο ΕΟΤ ενέκρινε την αγορά ενός εισιτηρίου για την έλευση από 14 έως 17 Ιουνίου από το Μόναχο στη Θεσσαλονίκη του δημοσιογράφου κ. Moritz Konstantin Pontani, με σκοπό την συλλογή ενημερωτικού και φωτογραφικού υλικού για τη δημοσίευση άρθρου με τίτλο “Μια βραδιά στην Θεσσαλονίκη”.

Ο δημοσιογράφος αρθρογραφεί στο ευρείας κυκλοφορίας lifestyle περιοδικό “Cosmopolitan” (223.181 αντίτυπα/μήνα – 1.610.000 αναγνώστες 25-45 ετών).

διαβάστε ακόμα

Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο