ΕΟΤ: Διοργάνωση fam trip για τουρ οπερείτορ και δημοσιογράφους

26-05-17 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έλαβε αποφάσεις για τη διοργάνωση fam trip για Τοur Opertors και δημοσιογράφους

 Αναλυτικά το γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας κατόπιν σχετικής επικοινωνίας του με τον Εντεταλμένο σε θέματα Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια fam trip για Tour Operators και ΜΜΕ από τις 27 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί συνέχεια της εκδήλωσης του γραφείου Ε.Ο.Τ. Τουρκίας με την Περιφέρεια Κρήτης που είχε πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη και του εξαιρετικού ενδιαφέροντος της τουρκικής τουριστικής αγοράς για τον αναφερόμενο προορισμό. Επισημαίνεται ότι τη φιλοξενία και το πρόγραμμα θα αναλάβει η Περιφέρεια Κρήτης ενώ το γραφείο Ε.Ο.Τ. Τουρκίας θα αναλάβει τα αεροπορικά εισιτήρια.

Επίσης, ο ΕΟΤ θα καλύψει την προμήθεια τριών αεροπορικών εισιτηρίων, προκειμένου οι δημοσιογράφοι κ.κ. Georg Klietz, Thomas Ernst Frankenfeld και Barbara Gosson να συμμετέχουν σε δημοσιογραφικό ταξίδι στην Ανατολική Χαλκιδική από 29 Μαΐου έως 2 Ιουνίου με σκοπό την γνωριμία στοχευμένων προορισμών με γαστρονομική παράδοση – εν προκειμένω της προ του Άθω περιοχής-, και με στόχο την μέγιστη προώθηση και ανάδειξη του εν λόγω προορισμού σε αξιόλογο γαστρονομικό προορισμό με σχετικές δημοσιεύσεις σε έγκριτες εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας.

Την σχετική πρωτοβουλία πήρε το γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας. Ο κ. Georg Klietz είναι συντάκτης της ημερήσιας, ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδας Nürnberger Nachrichten. Ο κ.Thomas Ernst Frankenfeld είναι  δημοσιογράφος και συγγραφέας τουριστικών θεμάτων και αρθρογραφεί στην σημαντικότερη εφημερίδα της πόλης του Αμβούργου Hamburger Abendblatt. Η κ. Barbara Gosson είναι συντάκτης στην ημερήσια εφημερίδα της ευρύτερης περιοχής του κρατιδίου της Βάδης - Βιτεμβέργης Nürtinger Zeitung.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός