ΕΟΤ: Δράσεις τουριστικής προβολής

12-05-17 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έλαβε αποφάσεις για την υλοποίηση δράσεων για τη τουριστική προώθηση της χώρας.

Αναλυτικά ενέκρινε δαπάνη 3.400 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. για κάλυψη δαπανών στο πλαίσιο υλοποίησης ταξιδιού εξοικείωσης για Ρώσους δημοσιογράφους στη Βόρεια Ελλάδα (Καλαμπάκα, Μετέωρα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη) από τις 12 μέχρι τις 16 Μαΐου  με απώτερο σκοπό την προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού στην Ρωσική τουριστική αγορά.

Επίσης, ενέκρινε δαπάνη 1.400 ευρώ για αγορά 4 αεροπορικών εισιτηρίων για διοργάνωση press trip γαστρονομικού τουρισμού στη Χαλκιδική το χρονικό διάστημα από τις 15 έως τις 18 Μαΐου. Οι συμμετέχοντες δημοσιογράφοι είναι η κα Merve Göral και η κα Marzena Romanowska από τον τουριστικό οδηγό The Guide Istanbul. Το αναγνωστικό του κοινό είναι τουρίστες που επισκέπτονται την Τουρκία αλλά και ξένοι επιχειρηματίες και διπλωμάτες που δραστηριοποιούνται στη χώρα. Η κυκλοφορία του περιοδικού είναι 25.000 αντίτυπα.

Επισημαίνεται ότι τη φιλοξενία και το πρόγραμμα θα αναλάβει ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού ενώ το γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας θα καλύψει τα αεροπορικά εισιτήρια από Κωνσταντινούπολη σε Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ενέκρινε δαπάνη 1.302,19 ευρώ για την κάλυψη δαπάνης διαμονής 7 μελών του θεατρικού οργανισμού ΘΕ.Α.ΜΑ στο Λονδίνο για 2 διανυκτερεύσεις  στις 12 και 13 Μαΐου με σκοπό την παρουσίαση της παράστασης με τίτλο «Τυφλόμυγα» στις 13 Μαΐου  (διπλή παράσταση). Το ΘΕ.ΑΜ.Α αποτελεί το μοναδικό θέατρο στην Ελλάδα που συγκροτείται από επαγγελματίες ηθοποιούς με αναπηρία στην κύρια σύνθεσή του. Η ευχέρεια της δίγλωσσης ερμηνείας του έργου αποτελεί το καίριο στοιχείο καινοτομίας στο χώρο του ελληνικού θεάτρου , στόχος δε του φορέα είναι να διαδώσει το έργο αυτό «ως καινοτόμο πολιτιστικό προϊόν» στο εξωτερικό και κυρίως προβάλλει σε διεθνές επίπεδο την Ελλάδα ως πρωτοπόρα χώρα στον Τομέα των Τεχνών που υποστηρίζονται από άτομα με αναπηρία.

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια