EOT: Το τηλεοπτικό δίκτυο France 5 στην Αθήνα

13-04-17 | ΕΟΤ

Με απόφαση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Τρυφωνόπουλου θα καλυφθεί η δαπάνη για την έλευση αεροπορικώς από το Παρίσι στην Αθήνα των Philippe LEGAY (σκηνοθέτης), Stéphane MARIE (παρουσιαστής) και Eric ESPER (ηχολήπτης) που είναι μέλη της ιδιαίτερα δημοφιλούς εκπομπής «Silence, ça pousse!» του τηλεοπτικού δικτύου France 5.

Και οι τρεις συμμετέχουν σε press trip που οργανώνει το γραφείο Ε.Ο.Τ. Γαλλίας στην Αθήνα με απώτερο σκοπό την προώθηση του city break τουρισμού  της  πρωτεύουσας. Το ταξίδι τους θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Απριλίου. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογραφική ομάδα της ιδιαίτερα δημοφιλούς εκπομπής «Silence, ça pousse!» του τηλεοπτικού δικτύου France 5 θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα σε τρεις δημόσιους κήπους (Εθνικός Κήπος, Βοτανικός Κήπος, Πάρκο Αντώνης Τρίτσης).

Το οπτικοακουστικό υλικό που θα προκύψει από κάθε κήπο θα προβληθεί στις εκπομπές του Μαΐου και του Ιουνίου. Σημειώνεται, όπως επισημαίνει το γραφείο Ε.Ο.Τ. Γαλλίας ότι η εν λόγω εκπομπή μετρά 20 χρόνια ζωής και προβάλλεται κάθε Παρασκευή βράδυ στις 21.45, κάθε Σάββατο στις 10.15 και κάθε Κυριακή στις 07:55, ενώ τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο προβάλλονται όλα τα επεισόδια σε επανάληψη κάθε απόγευμα στις 19.00. Η εβδομαδιαία ακροαματικότητα της εκπομπής ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές η πλειοψηφία των οποίων ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 45-55, ενώ στην διαδικτυακή πλατφόρμα του καναλιού η εκπομπή αποτελεί την πλέον δημοφιλέστερη σε replay. Επισημαίνεται επίσης  ότι ο λογαριασμός της εκπομπής στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (Facebook) ξεπερνά τους 185.000 followers.

διαβάστε ακόμα

In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή