EOT: Yποστήριξη εκδηλώσεων σε Στοκχόλμη και Ελσίνκι

13-03-17 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού αποφάσισε την υποστήριξη εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη Στοκχόλμη και στο Ελσίνκι.

Στην Στοκχόλμη θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου το 4ο GREKLAND PANORAMA / 1ο MEDITERRANEAN PANORAMA. Η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο STOCKHOLMSMAESSAN διοργανώνεται με την υποστήριξη και με την συμμετοχή των μεγαλύτερων Τ.Ο της Σκανδιναβίας, όπως TUI FRITIDSRESOR, APOLLO KUONI, VING, SOLRESOR, AIRTOURS, TEMA RESOR, DETUR, MITT GREKLAND αλλά και την AEGEAN AIRLINES. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τουριστικές υπηρεσίες, προορισμούς και καταλύματα, να γνωρίσουν και να γευτούν παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα παρακολουθώντας μαγειρικές επιδείξεις.

Στο Ελσίνκι θα πραγματοποιηθεί από 23 έως και 25 Μαρτίου εκδήλωση της Ομοσπονδίας Φιλανδο-Ελληνικών Συνδέσμων, που απαριθμεί πάνω από 1.800 μέλη αποκλειστικά Φιλανδούς φιλέλληνες. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της 60ης Επετείου της ίδρυσης της Ομοσπονδίας στο Ελσίνκι. Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συναυλία στις 24 Μαρτίου στο Θέατρο Savoy της Ορχήστρας του Πολιτιστικού Κέντρου της Σύρου και στο εστιατόριο Berghyddan κατά την διάρκεια του δείπνου. Επιπλέον κατά την συνάντηση των μελών και φίλων της Ομοσπονδίας και των 17  Συνδέσμων στον Οίκο της Ευρωπαϊκής Βουλής στο Ελσίνκι, θα απευθυνθεί χαιρετισμός του Γ.Γ.-Ε.Ο.Τ. μέσω του Πρέσβη μας στην Φιλανδία κ. Καράμπαλη Δημητρίου ή του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ.Yrjo Viinikka προς τους παρευρισκόμενους και σε όλο το έντυπο υλικό των εκδηλώσεων (πρόγραμμα, προσκλήσεις κλπ.) θα παρουσιάζεται το λογότυπο του ΕΟΤ, ο οποίος θα αναφέρεται ως χορηγός.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ