ΕΟΤ: Διαγωνισμοί εξπρές για τα περίπτερα σε δυο εκθέσεις

29-12-16 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού απηύθυνε δύο επείγουσες προσκλήσεις ενδιαφέροντος για την κατασκευή των περιπτέρων του και άλλων εργασιών σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Βιέννη και στην Ουτρέχτη.

Αναλυτικά ο ΕΟΤ απηύθυνε πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο για την απευθείας ανάθεση του έργου: «Κατασκευή, διακόσμηση, εξοπλισμός αποξήλωση και απομάκρυνση από τον εκθεσιακό χώρο – μετά το πέρας της έκθεσης – του περιπτέρου του Οργανισμού στη διεθνή έκθεση Τουρισμού «FERIENMESSE 2017”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 15 Ιανουαρίου 2017 στην Βιέννη της Αυστρίας, με κριτήριο κατακύρωσης την οικονομικότερη προσφορά. Ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 39.400 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Λόγω του επείγοντος όπως αναφέρεται στη προκήρυξη οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν είτε ηλεκτρονικά στη Δ/νση marketing@gnto.gr είτε σε έντυπη μορφή στο Γενικό Πρωτόκολλο του ΕΟΤ (ισόγειο), Δ/νση Αν. Τσόχα 7, 115 21 Αθήνα, αυστηρά έως ώρα 12.00 π.μ. της 30/12/2016 και στις δύο περιπτώσεις τρόπου κατάθεσης προσφορών, δηλ. έντυπα ή ηλεκτρονικά.

Επίσης, ο ΕΟΤ απευθύνει πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο για την απευθείας ανάθεση του έργου : « Κατασκευή, διακόσμηση, εξοπλισμός αποξήλωση και απομάκρυνση από τον εκθεσιακό χώρο – μετά το πέρας της έκθεσης – του περιπτέρου του Οργανισμού στη διεθνή έκθεση Τουρισμού «VAKANTIEBEURS 2017”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 15 Ιανουαρίου 2017 στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, με κριτήριο κατακύρωσης την οικονομικότερη προσφορά.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 50.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Και σε αυτή τη περίπτωση λόγω του επείγοντος οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν είτε ηλεκτρονικά στη Δ/νση marketing@gnto.gr είτε σε έντυπη μορφή στο Γενικό Πρωτόκολλο του ΕΟΤ (ισόγειο), Δ/νση Αν. Τσόχα 7, 115 21 Αθήνα, αυστηρά έως ώρα 09.00 π.μ. της 30/12/2016.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο