EOT: Προσκλήσεις ξένων δημοσιογραφων

24-09-16 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έλαβε αποφάσεις για την έλευση ξένων δημοσιογράφων στη χώρα για τουριστική προβολή.

Αναλυτικά, θα έρθουν στην Ελλάδα δύο Κινέζοι δημοσιογράφοι του in-flight περιοδικού “Connections” της αεροπορικής εταιρείας China Eastern, από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου προκειμένου να συλλέξουν υλικό για τη συγγραφή 40σέλιδου ταξιδιωτικού αφιερώματος στη χώρα μας στο τεύχος Οκτωβρίου. Το αφιέρωμα θα καλύπτει τρεις θεματικές: τουρισμός και περιήγηση, γαστρονομία και τουριστικές υποδομές και ανέσεις και θα καταλήγει σε Ευχαριστίες προς τον ΕΟΤ.

Επίσης, θα έρθει στην Ελλάδα από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου ο Βρετανός δημοσιογράφος του εκδοτικού ομίλου Trinity Mirror, κ. Αnthony Nicholas. Σκοπός του ταξιδιού είναι η συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για την πραγματοποίηση αφιερώματος στην κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, το οποίο θα προβάλει στο βρετανικό κοινό τη Μύκονο, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη, στο πλαίσιο πενθήμερης κρουαζιέρας, με λιμάνι αναχώρησης και άφιξης τον Πειραιά, στις ακόλουθες εννέα δημοφιλείς εφημερίδες περιφερειακής κυκλοφορίας του εκδοτικού ομίλου Trinity Mirror: Birmingham Mail, Coventry Telegraph, Huddersfield Daily Examiner, Liverpool Echo, Manchester Evening News, Newcastle Chronicle, North Wales Daily Post, South Wales Echo και Teesside Gazette.

Επιπλέον, θα επισκεφθεί από το Ελσίνκι τη Σάμο από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου η δημοσιογράφος κ. Eeva Personen  η οποία αρθρογραφεί στην ημερήσια εφημερίδα Kauppalehti, μια από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερης κυκλοφορίας εφημερίδες της Φινλανδίας (157.000 αναγνώστες ημερησίως). Στο άρθρο που θα δημοσιευτεί θα παρουσιαστεί η Σάμος ως τουριστικός προορισμός, καθώς επίσης και η εξέλιξη του τουρισμού στο νησί και οι τοπικές επιχειρήσεις και προϊόντα.

 

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google