ΕΟΤ: Στήριξη εκδηλώσεων σε Σαντορίνη και Καστελόριζο

24-08-16 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης ποσού 10.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για οικονομική συμμετοχή του στην διοργάνωση του αθλητικού event με τίτλο «Santorini Experience» που θα λάβει χώρα στη Σαντορίνη από 7 έως 9 Οκτωβρίου έναντι προσφερομένων αντισταθμιστικών οφελών.

Να σημειωθεί ότι το κανάλι FOX Sports της FOX Networks Group, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά τηλεοπτικά δίκτυα στον κόσμο σε διείσδυση συνδρομητικής βάσης, διάθεσης και προβολής αθλητικού περιεχομένου, έχει αναλάβει φέτος ως Official Broadcaster τη μετάδοση του sports documentary «Santorini Experience». To sports documentary θα μεταφέρει μοναδικές εικόνες αθλητικού τουρισμού από τη Σαντορίνη, σε εκατομμύρια σπίτια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο FOX Sports. Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνει κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης από το ηφαίστειο στο παλιό λιμάνι των Φηρών. Αντίστοιχα, φέτος θα πραγματοποιηθούν ποικίλες διαδρομές τρεξίματος στο μαγικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά με θέα την Καλντέρα.

Εξάλλου, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος θα μεταβεί στο Καστελλόριζο, από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου προκειμένου να εκπροσωπήσει τον Οργανισμό στις εκδηλώσεις του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Καστελλόριζου «Πέρα από τα Σύνορα», το οποίο διοργανώνεται από 28 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour