ΕΟΤ: Ιταλοί δημοσιογράφοι στη Σάμο

29-06-16 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έλαβε αποφάσεις για ταξίδι εξοικείωσης που πραγματοποιούν Ιταλοί δημοσιογράφοι στη Σάμο και για το FVW Workshop που λαμβάνει χώρα στην Κω.

Αναλυτικά, το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ιταλίας σε συνεργασία με το Δήμο Σάμου, διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης με τη συμμετοχή έξι Ιταλών δημοσιογράφων από έγκριτες εφημερίδες & Μ.Μ.Ε. όπως LA STAMPA, Πρακτορείο ANSA, AGENZIA DI VIAGGI, GUIDA VIAGGI, TURISMO & ATTUALITA. Σκοπός της δημοσιογραφικής αποστολής είναι η προβολή και η ανάδειξη του νησιού της Σάμου, που έχει πληγεί από τις μεταναστευτικές ροές, στην Ιταλική αγορά. Το ταξίδι εξοικείωσης πραγματοποιείται έως τη 1η Ιουλίου.  

Επίσης, ο ΕΟΤ ενέκρινε συνολικό ποσό 15.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Γερμανίας για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση του FVW Workshop που πραγματοποιείται στην Κω από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2016, σε συνεργασία με τον γνωστό οργανισμό τουριστικών media FVW, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ένωση Ξενοδόχων Κω. Στο Workshop έχουν προσκληθεί περίπου 50 Τ.Ο’s και εκπροσώποι ταξιδιωτικών Γραφείων από την Γερμανία, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το νησί και να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις με τους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στο νησί. Οι εργασίες του FVW workshop, που τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Ιουλίου (9.00-16.00), σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας και της Διοίκησης του Ε.Ο.Τ.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι