Κινέζοι t.o's και δημοσιογράφοι σε 5 ελληνικούς προορισμούς

14-06-16 | ΕΟΤ

Το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας σε συνεργασία με τους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Μήλου, Αρχαίας Ολυμπίας & Ζακύνθου καθώς και τους συλλόγους ξενοδόχων Ζακύνθου, πραγματοποίησε ταξίδι εξοικείωσης κινέζων Tour Operators & εκπροσώπων Media στους προαναφερόμενους προορισμούς το διάστημα 21-30 Μαΐου 2016.

Η αποστολή για το εν λόγω ταξίδι εξοικείωσης που είχε ως βασικό στόχο την προβολή των προαναφερόμενων προορισμών στην κινέζικη αγορά, αποτελείτο από δέκα (10) στελέχη κινέζικων τουριστικών πρακτορείων, δυο (2) δημοσιογράφους και έναν (1) ταξιδιωτικό blogger.

Το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας κάλυψε το κόστος μετάβασης από την Κίνα στην Ελλάδα (Αθήνα) ενώ οι συνεργαζόμενοι τοπικοί φορείς κάλυψαν τα έξοδα διαμονής, διατροφής και εσωτερικών μετακινήσεων.

Η εταιρεία συμβούλων τουρισμού MTC Group η οποία εκπροσωπεί τους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Μήλου & Αρχαίας Ολυμπίας ανέλαβε την οργάνωση της φιλοξενίας στους εν λόγω προορισμούς ενώ το τουριστικό πρακτορείο Beijing Bloom ανέλαβε την οργάνωση της φιλοξενίας για λογαριασμό του Δήμου & των συλλόγων ξενοδόχων Ζακύνθου.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας της αποστολής πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμες συναντήσεις με τους Δήμους, τους τουριστικούς φορείς και τις ενώσεις των προορισμών.

διαβάστε ακόμα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία