EOT: Προκήρυξη 17 θέσεων σε γραφεία εξωτερικού

18-05-16 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού προχώρησε σε προκήρυξη για την πλήρωση 17 θέσεων σε γραφεία εξωτερικού.

Ο λόγος που προχώρησε στη προκήρυξη όπως αναφέρει είναι η ανάγκη επανασχεδίασης της στελέχωσης των θέσεων στα Γραφεία Εξωτερικού με σκοπό την διασφάλιση της απρόσκοπτης και ομαλής λειτουργίας αυτών ως δυναμικά κέντρα προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Οι θέσεις προς πλήρωση ανέρχονται σε 17 από το σύνολο των 25 και αφορούν:

Α. Θέσεις Προϊσταμένου στα Γραφεία Γερμανίας, Αυστρίας, Γαλλίας, Ρουμανίας, Τουρκίας, Ισραήλ, Κύπρου, Κίνας και Πολωνίας,

Β. Δεύτερες θέσεις στα Γραφεία Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, Αμερικής, Γερμανίας, Γαλλίας, Ρωσίας, Ολλανδίας, Σκανδιναβίας και Κίνας. Η προκήρυξη των θέσεων που είναι στελεχωμένες την τρέχουσα περίοδο θα αφορά χρονικό διάστημα μετά τη λήξη της θητείας των ήδη υπηρετούντων σε αυτές.

Προϊστάμενοι των Γραφείων Εξωτερικού ορίζονται μόνιμοι υπάλληλοι του ΕΟΤ ή του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης& Τουρισμού ή των εποπτευόμενων από αυτό νομικών προσώπων, κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ, ανεξαρτήτως κλάδου, με βαθμό τουλάχιστον Ε’. Για τις δεύτερες θέσεις δικαίωμα υποψηφιότητας έχει το μόνιμο ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικό του ΕΟΤ καθώς και το μόνιμο ή επί θητεία ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης& Τουρισμού ή των εποπτευόμενων από αυτό νομικών προσώπων, κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ, ανεξαρτήτως κλάδου, με βαθμό τουλάχιστον Ε’. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας στο Κεντρικό Πρωτόκολλο Ε.Ο.Τ., Αν. Τσόχα 7, Αμπελόκηποι, Αθήνα, ισόγειο, α) είτε αυτοπροσώπως, β) είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, γ) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην Κεντρική Υπηρεσία του Ε.Ο.Τ., με τα ακόλουθα στοιχεία: Προς Διεύθυνση Διοικητικού- Τμήμα Προσωπικού& Διοικητικής Οργάνωσης, Αν. Τσόχα 7, Αμπελόκηποι, Τ.Κ. 115 21, Αθήνα.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων