Ο κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος νέος Γ.Γ. στον ΕΟΤ- εύσημα της Ε.Κουντουρά στον Πάνο Λειβαδά

01-11-15 | ΕΟΤ

Ο κ.Δημήτρης Τρυφωνόπουλος θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Tornos News, ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ. Ο κ.Τρυφωνόπουλος διετέλεσε Εντεταλμένος Σύμβουλος στην Post Insurance, την θυγατρική μεσιτική εταιρία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των ΕΛΤΑ και διευθυντής Μάρκετινγκ της Groupama-Φοίνιξ.

Κατά τις πληροφορίες, ο κ.Τρυφωνόπουλος θα βρίσκεται μαζί με την αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά στην διεθνή έκθεση του Λονδίνου WTM την επόμενη εβδομάδα, ώστε να έχει μια πρώτη ενημέρωση για το αντικείμενο, που αναλαμβάνει, καθώς η WTM ουσιαστικά είναι η πρώτη μεγάλη διεθνής εκδήλωση για τους επαγγελματίες του τουρισμού για την επόμενη χρονιά.

Τα εύσημα της κυρίας Κουντουρά στον κ.Πάνο Λειβαδά

Αυτός είναι ο λόγος, όπως πληροφορείται το Tornos News, που επισπεύσθηκε κατά λίγες ημέρες η αποχώρηση του κ.Πάνου Λειβαδά από τη θέση του Γενικού Γραμματέα, που τυπικά έληγε στο τέλος του χρόνου.

Ο κ.Λειβαδάς έλαβε τα εύσημα από την κυρία Κουντουρά "για την αγαστή συνεργασία" που είχε μαζί της και για τη συμβολή του στην προβολή του ελληνικού τουρισμού, που συνετέλεσε στα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2015. Στη σχετική επιστολή της κυρίας Κουντουρά προς τον κ.Λειβαδά υπογραμμίζονται, μεταξύ άλλων:

"Επιθυμώ και εγώ με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω για την αγαστή συνεργασία μας. Με τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και το ήθος σας συμβάλατε αποφασιστικά, στα τρία αυτά χρόνια, στην εξαιρετική προβολή του μοναδικού Ελληνικού τουριστικού προιόντος σε ολα το κόσμο αλλά και στα εντυπωσιακά αποτελέσματα της τουριστικής περιόδου του 2015".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που συλλέξαμε, επίκειται αλλαγή και στη θέση του προέδρου του ΕΟΤ, καθώς η κυρία Κουντουρά έκανε δεκτή την παραίτηση της κυρίας Ελισάβετ Χατζηνικολάου. Κατά τα λοιπά, παραμένουν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι