Συνεργασία ΠΟΤ – Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Bellavista στην τουριστική εκπαίδευση

16-12-21 | ΦΟΡΕΙΣ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού πρόκειται να συνεργαστεί με το Ινστιτούτο Ανώτατης Εκπαίδευσης Bellavista επάνω σε ένα νέο Διεθνές Κέντρο που συνδέεται με την Ακαδημία του ΠΟΤ για την τουριστική εκπαίδευση στην Ελβετία.

Σύμφωνα με τη συμφωνία μεταξύ του ΠΟΤ και του μέλους του, το νέο Διεθνές Κέντρο θα εστιάζει στην προσφορά ερευνών και εκπαίδευσης σε βασικές θεματικές, όπως ο τουρισμός υγείας, η διαχείριση ορεινών προορισμών, η διοίκηση εκθέσεων και συνεδρίων καθώς και η προώθηση και το μάνατζμεντ τοπικού τουρισμού.

Η συνεργασία δίνει μεγάλες δυνατότητες στήριξης στους επαγγελματίες του τουρισμού προσφέροντας γνώσεις ώστε να αναβαθμίσουν τις καριέρες τους. Το νέο Διεθνές Κέντρο που συνδέεται με την Ακαδημία του ΠΟΤ θα παρέχει επίσης στις κυβερνήσεις, τους προορισμούς και τις επιχειρήσεις το σωστό ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να ανταπεξέρχονται στις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της αγοράς, και, εν τέλει, να αναβαθμίζουν το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας και αειφορίας τους στον κλάδο.

Το νέο Διεθνές Κέντρο θα αναβαθμίσει και τον στόχο του ΠΟΤ για τη διεύρυνση της παρουσίας του στο χώρο, με ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Ως μέλο του ΠΟΤ, το Ινστιτούτο Bellavista αποτελεί κορυφαίο κέντρο ερευνών και ανάπτυξης για διεθνή προγράμματα σπουδών και συγγράματα με εφαρμογή στο τουριστικό μάνατζμεντ και τις ταξιδιωτικές επιχειρήσεις.

διαβάστε ακόμα

Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων