WTTC: Νέα κάμπανια για τη σημασία των ταξιδιών στην κοινωνία και τις επιχειρήσεις

08-06-21 | ΦΟΡΕΙΣ

Mια νέα καμπάνια λάνσαρε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού, WTTC, με την οποία καλεί τις κυβερνήσεις από όλο τον κόσμο να ανοίξουν τα διεθνή ταξίδια και να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να επανασυνδεθεί (ο τίτλος της καμπάνιας είναι «Reunite»).

Έπειτα από περισσότερο από ένα χρόνο lockdown σε όλο τον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας, η καμπάνια παρουσιάζει τη σημασία των διεθνών ταξιδιών στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις.

Ενθαρρύνει επίσης τους ταξιδιώτες να μοιράζονται με τον κόσμο τον θετικό αντίκτυπο που έχουν τα ταξίδια στις ζωές τους και στην ψυχική τους υγεία.

Μέσα από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, η καμπάνια Reunite θα καλεί τους ανθρώπους από κάθε γωνιά του κόσμου να κοινοποιήσουν τις δικές τους ιστορίες για το πώς ο τουρισμός έχει κάνει τη διαφορά, ή έχει αλλάξει τις ζωές τους.

Το WTTC εκτιμά ότι ο κλάδος των ταξιδιών και του τουρισμού έχει σημαντική συμβολή στις οικονομίες σε όλο τον κόσμο, αλλά αποτελεί και έναν ουσιαστικό τρόπο σύνδεσης μεταξύ των ανθρώπων, εμπειριών και ανακάλυψης νέων πολιτισμών σε όλο τον κόσμο.

Το βίντεο της καμπάνιας δείχνει ότι τώρα είναι η ώρα να ανοίξει και πάλι ο κόσμος στα ταξίδια, να επανασυνδεθούν οικογένειες, φίλοι, συνάδελφοι και κοινότητες.

Καθώς τα προγράμματα εμβολιασμών επιταχύνονται σε πολλές χώρες και τα κρούσματα αρχίζουν να μειώνονται, είναι σημαντικό, τονίζει το WTTC, οι κυβερνήσεις να αναγνωρίσουν τη συμβολή των ταξιδιών και του τουρισμού στην οικονομία και στον πληθυσμό συνολικά.

Είναι εξίσου σημαντικό να αναγνωριστεί ότι ορισμένες περιοχές και χώρες συνεχίζουν να μάχονται για να θέσουν υπό έλεγχο την πανδημία, και ότι η πλειονότητα των εμβολιασμών γίνεται σε ανεπτυγμένες χώρες. Αυτό σημαίνει ότι η πανδημία θα συνεχίσει να εξαπλώνεται στις χώρες που δεν έχουν ίση πρόσβαση στα εμβόλια.

Έχει προηγηθεί η καμπάνια του WTTC, «Together in Travel», η οποία αποτελούσε μια προσπάθεια να νιώσουν και πάλι οι καταναλωτές την ανάγκη για ταξίδια.

Η καμπάνια λανσαρίστηκε χθες, Δευτέρα, και το βίντεο θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι