Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Τι συζητήθηκε στην ολομέλεια Νοεμβρίου

23-11-20 | ΦΟΡΕΙΣ

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 18η Νοεμβρίου 2020 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους και  και έπειτα  μίλησε για τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού συναδέλφου  Κατσουλη Ιωάννη λέγοντας πως  ο κλάδος έγινε φτωχότερος με αυτήν την απώλεια και τηρήθηκε 1΄σιγή στη μνήμη του.

Ο Σύλλογος κατέθεσε αντί στεφάνου το ποσόν των 200 ευρώ στο «Χαμόγελο του παιδιού», όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος 

Στην ολομέλεια ο κ. Imed Ben Hassine, παρουσίασε την εταιρεία Acropolis Animation and Events, ένας επιτυχημένος οργανισμός ψυχαγωγίας που εδρεύει στη Χερσόνησο και παρέχει show  και animation απο όλη την Ευρώπη.

Στη συνέχεια ο κ. Κ. Μαρκάκης, τουριστικός πράκτορας (Cretan Holidays) ενημέρωσε για προβλέψεις κρατήσεων για το 2021.

Κατόπιν ο αερολιμενάρχης  Ηρακλείου κ. Πλιάκας  μίλησε για την πορεία της φετινής σαιζόν και ενημέρωσε σχετικά με τα στατιστικά αεροδρομίων.

Έπειτα ο Γ.Γ κ. Σωμαράς ενημέρωσε τα μέλη για το διαδικτυακό σεμινάριο που προγραμματίζεται από κοινού με την Ένωση ξενοδόχων στις 10.12.20 με θέμα «The Hotel Marketing Masterclass Webinar Edition: Ξενοδοχειακό μάρκετινγκ και χρήση του διαδικτύου για αύξηση των απευθείας κρατήσεων».

Ακολούθησε εκτεταμένη αναφορά εμπειριών εφαρμογής πρωτοκόλλων covid 19 απο τα μέλη και συζητήθηκε η ενεργοποίηση των ομάδων εργασίας για νέα συμπεράσματα και για τη βελτίωση των μέτρων κατά την ερχόμενη χρονιά. 

Επίσης έγινε αναφορά στις φυσικές καταστροφές που δέχθηκε πρόσφατα η Κρήτη και αποφασίστηκε να σταλούν στην Περιφέρεια Κρήτης προτάσεις από τα μέλη για την βελτίωση υποδομών προς όφελος της κοινωνίας και του τουρισμού του νησιού. 

διαβάστε ακόμα

Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια
Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024
HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές