ΠΟΕΕΤ: 24ωρη απεργία στον κλάδο Επισιτισμού-Τουρισμού στις 10 Νοεμβρίου

30-10-20 | ΦΟΡΕΙΣ

Εικοσιτετράωρη απεργία στον κλάδο του Επισιτισμού-Τουρισμού προκηρύσσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό -Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ) στις 10 Νοεμβρίου 2020, έπειτα από χθεσινή συνεδρίαση της ολομέλειας της διοίκησης.

Η ΠΟΕΕΤ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της: "Το γεγονός πως η Κυβέρνηση δεν έχει νομοθετήσει ακόμη την μονομερή παράταση των αναστολών σύμβασης και για τους εποχικούς, η έμμεση κατάργηση του 13ου & 14ου μισθού στον κλάδο μας, η υποχρεωτική επαναπρόσληψη, η οποία ήδη αμφισβητείτε από μερίδα εργοδοτών, αλλά και η επέκταση της και στον κλάδο του Επισιτισμού.

Η μη εμφάνιση ακόμα των ενσήμων στο σύστημα όσων ήταν σε αναστολή σύμβασης και η μη ενημέρωση των κατά τόπων ΟΑΕΔ για την μείωση των απαιτούμενων ενσήμων για την χορήγηση του επιδόματος Ανεργίας.

Η νέα βίαιη επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα, το νέο ασφαλιστικό που έρχεται και μια σειρά παρεμβάσεων στον συνδικαλιστικό νόμο, δεν μας αφήνουν άλλο περιθώριο από το να ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!".

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι