Τα Μετέωρα όπως δεν τα έχετε ξαναδεί- Δείτε την 360 μοιρών απεικόνισή τους από την Airpano

22-09-14 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2014

Μετά την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά, περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά και τη Σαντορίνη, η παγκοσμίου φήμης Ρωσική ομάδα Airpano ολοκλήρωσε την 360 μοιρών απεικόνιση και των Μετεώρων.

Η ομάδα της Airpano ήρθε στην Ελλάδα πέρυσι τον Σεπτέμβριο, προσκεκλημένη της εταιρείας City Contact* και των Athens Walking Tours* με σκοπό να τη φωτογραφήσει πανοραμικά και από αέρος.

Η Airpano φωτογραφίζει από αέρος μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και τουριστικά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα πανοραμικών εικόνων υψηλής ευκρίνειας. Το υλικό που προκύπτει είναι ανοικτό, ελεύθερο και προσβάσιμο από όλους στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.airpano.com  Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας τους βρίσκεται μέσα σε εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς, έχει την αίσθηση του «ίπτασθε», πολύ ζωντανή και με μια σύγχρονη τεχνική ηλεκτρονικής περιήγησης μπορεί να θαυμάζει τα μνημεία και τα αξιοθέατα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, όσο κοντά ή μακριά επιλέγει. Οι επισκέπτες που δέχεται καθημερινά το www.airpano.com, ξεπερνούν τις 100.000!

Τις μαγικές αυτές εικόνες μπορείτε να τις δείτε στους παρακάτω συνδέσμους:
 
Μετέωρα
Σαντορίνη
Αθήνα
Ακρόπολη
 
 
 
City Contact  από το 1996 έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται το σύστημα των Info Stand για την ενημέρωση των επισκεπτών, μέσω δωρεάν χρήσιμων εντύπων σε όλη την Ελλάδα όπως χάρτες, οδηγούς και άλλα χρήσιμα έντυπα πληροφόρησης. Συνεργάζεται αποκλειστικά με 250 κορυφαία ξενοδοχεία στις μεγαλύτερες τουριστικές περιοχές της χώρας μας όπως την Αθήνα, την Κρήτη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη. Ετησίως, διανέμει δωρεάν μέσω των Info Stand στους επισκέπτες αυτών των περιοχών, περισσότερα από 2 εκατ. έντυπα. Περισσότερες πληροφορίες στο www.citycontact.gr 
 
Τα Athens Walking Tours, είναι περιπατητικές ξεναγήσεις με ξεναγούς, που πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση 365 μέρες το χρόνο, και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν την πόλη και τα αξιοζήλευτα μνημεία της. Περισσότερες πληροφορίες στο www.athenswalkingtours.gr
 

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google