Στα καλύτερα τυριά της Ευρώπης συμπεριλαμβάνεται η ελληνική φέτα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph.
«H φέτα φτιάχνεται με πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα και ωριμάζει για τουλάχιστον 2 μήνες. Οι τουρίστες γνωρίζουν ότι αποτελεί απαραίτητο συστατικό των πιο γνωστών ελληνικών πιάτων, μεταξύ των οποίων είναι η χωριάτικη σαλάτα και η σπανακόπιτα», αναφέρει η Telegraph.
Η εφημερίδα κάνει αναφορά και στην καταγωγή της φέτας, η οποία, όπως λέει, ανάγεται στην εποχή του Ομήρου, ενώ ως περιοχές παραγωγής της αναφέρει τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και την Πελοπόννησο.
Δείτε την πλήρη λίστα με τα καλύτερα τυριά της Ευρώπης…