Οι Αυστριακοί αποθεώνουν τη Μύκονο

09-05-14 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2014

«Μαγεμένοι» από τις ομορφιές της Μυκόνου δηλώνουν οι 54 απεσταλμένοι από την Αυστρία που επισκέπτονται αυτές τις μέρες το «νησί των Ανέμων», στο πλαίσιο προώθησής του ως τουριστικού προορισμού για όλο τον χρόνο. 

Τα μέλη της αυστριακής αποστολής, που αποτελείται από δημοσιογράφους, διευθυντικά στελέχη ταξιδιωτικών γραφείων, τηλεοπτικά συνεργεία, φωτογράφους και προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, της τέχνης και του μόντελινγκ, έχουν εντυπωσιαστεί από την φιλοξενία και τις ξεναγήσεις στο γραφικό κυκλαδονήσι, που γίνονται με πρωτοβουλία της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του δήμου Μυκόνου, της αεροπορικής εταιρείας Flyniki και με συνδιοργανωτή το γραφείο Αυστρίας του ΕΟΤ. 

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ΕΟΤ Αυστρίας, κ. Γιάννη Ραφαλιά, που μίλησε στο Mykonos Live Tv, «πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές δημοσιογραφικές αποστολές που πραγματοποιούνται φέτος στην Ελλάδα και αναμένεται ότι η Μύκονος θα βρεθεί στο επίκεντρο της προβολής από τα αυστριακά ΜΜΕ το επόμενο διάστημα». Άλλωστε, όπως είπε, «η εταιρία Flyniki έχει αυξήσει φέτος το πτητικό της πρόγραμμα σε τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως από και προς Μύκονο. Στόχος είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, γεγονός που θα αποβεί προς όφελος της αεροπορικής εταιρίας, των tour operators και του νησιού».

Η Μις Αυστρία 2012 Αμίνα Ντάγκι είναι, μαζί με τον ηθοποιό και τραγουδιστή Ντάγκμαρ Κόλλερ, τον βετεράνο τερματοφύλακα Μίκαελ Κόνσελ, το μοντέλο Ούλρικε Άουερμπόκ και το πρώην μοντέλο Τζίτα Σαξ, οι σταρ της αποστολής. 

Η Μις Αυστρία 2012 έχει να πει μόνο τα καλύτερα για την Μύκονο: «Είναι καταπληκτικά εδώ. Απολαμβάνω τον ήλιο, ενώ οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς. Είναι μοναδικό μέρος η Μύκονος. Δεν μπορείς να την συγκρίνεις με άλλα σημεία της Ελλάδας, παρ' όλο που ανήκει στην Ελλάδα. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για να έρθεις να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις απο την ρουτίνα της καθημερινότητας».

Δείτε τι ακριβώς δήλωσαν στην κάμερα του Mykonos Live Tv ο κ. Γιάννης Ραφαλιάς από το γραφείο Αυστρίας του ΕΟΤ και η Αυστριακή καλλονή Αμίνα Ντάγκι...

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ