«Αιγιαλός»: Στη Σαντορίνη το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο της Ευρώπης!

29-11-13 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2014

 

 

Με τη διάκριση του πιο ρομαντικού ξενοδοχείου της Ευρώπης τιμήθηκε στο Άμστερνταμ το ιστορικό ξενοδοχείο Αιγιαλός στα Φηρά της Σαντορίνης, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση προτίμησης του κοινού στην κατηγορία «Most Romantic Hotels» ανάμεσα σε 600 άλλα ιστορικά ξενοδοχεία στην Ευρώπη. Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Ελένη Σκαρβέλη, διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ στην Ολλανδία και το Βέλγιο, η οποία παρευρέθη στην τελετή απονομής που έγινε με κάθε επισημότητα στο πολυτελές, ιστορικό American Hotel στο Άμστερνταμ.

Μεταξύ των 10 βραβευθέντων ξενοδοχείων που επιλέχθηκαν φέτος από το κοινό, είναι και το διάσημο Badrutt’s Palace στο Saint Moritz της Ελβετίας που διακρίθηκε στην κατηγορία «Best Historic Hotel of Europe with A Story to Tell». 

«Κάθε ιστορικό ξενοδοχείο που διακρίθηκε σήμερα επιβραβεύεται για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προφέρει, την προσήλωσή στην ποιότητα, και την προσφορά του στον Ευρωπαϊκό πολιτιστικό τουρισμό. Ώς θεματοφύλακες της ιστορίας και του πολιτισμού της Ευρώπης και εξαιρετικοί οικοδεσπότες του σήμερα, οι ξενοδόχοι των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης έχουν ένα κοινό στόχο: να προσφέρουν εμπειρίες διαμονής με πολυτέλεια, γεμάτες ιστορία και πολιτισμό εμπνέοντας τον επισκέπτη να γνωρίσει τον τόπο που επιλέγει για το ταξίδι του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του Οργανισμού Historic Hotels of Europe και ιδρύτρια του ελληνικού δικτύου ξενοδοχείων Yades Greek Historic Hotels, κυρία Βαρβάρα Αυδή.

Τα Ιστορικά Ξενοδοχεία της Ευρώπης Historic Hotels of Europe, είναι ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός οργανισμός Ιστορικών Ξενοδοχείων που συγκεντρώνει στην Ευρώπη κάτω από 1 διακριτή ονομασία 17 εθνικά δίκτυα ξενοδοχείων με συνολικά 600 πολυτελή ξενοδοχεία που λειτουργούν σε κτίρια ιστορικής σημασίας. 

Το ελληνικό δίκτυο Υάδες Greek Historic Hotels ιδρύθηκε το 2005 απο τη κ. Β. Αυδή προκειμένου να εντάξει την Ελλάδα στο χάρτη του ιστορικού και πολιτιστικού τουρισμού της Ευρώπης. Όλα τα ξενοδοχεία που επιλέγονται από το ελληνικό δίκτυο Υάδες αποτελούν μέλη του οργανισμού των  Historic Hotels of Europe. Η Β. Αυδή είναι σήμερα Πρόεδρος του Ευρωπαικού οργανισμού Historic Hotels of Europe

 

διαβάστε ακόμα

In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή