Αφιέρωμα 14 σελίδων στην Πελοπόννησο, και συγκεκριμένα στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, φιλοξενεί το μηνιαίο in-flight περιοδικό της αεροπορικής εταιρείας Air France, στο τεύχος Απριλίου.
Εκτός από την απέραντη παραλία της Καλαμάτας, την πλούσια ιστορία και τα αμέτρητα αξιοθέατα, το αφιέρωμα κάνει αναφορά και στην παραγωγή του εξαιρετκού παρθένου ελαιόλαδου και της ελιάς.
Γραμμένο σε δύο γλώσσες (Γαλλικά και Αγγλικά) και μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το άρθρο περιγράφει με λεπτομέρειες τη διαδικασία παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας του ελαιόλαδου, προσκαλώντας τον αναγνώστη να επισκεφτεί την πόλη, να θαυμάσει τα παραδοσιακά χωριά της Μεσσηνίας και να γευτεί την τοπική κουζίνα με τις νόστιμες παραδοσιακές συνταγές.