Express: Το Sani resort και το Porto Elounda στα πολυτελή ξενοδοχεία με τις καλύτερες δραστηριότητες για παιδιά

21-04-15 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2015

Μερικές από τις καλύτερες δραστηριότητες για παιδιά στη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών σε πολυτελή ξενοδοχεία, προσφέρουν το Sani resort στη Χαλκιδική και το Porto Elounda Golf & Spa Resort στην Κρήτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Express.

Η εφημερίδα εντάσσει τις παροχές των ξενοδοχείων στις 10 καλύτερες που απευθύνονται σε παιδιά στη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών. Έτσι, οι 4 από αυτές αντιστοιχούν στα δύο ξενοδοχεία, 2 στο Sani resort και 2 στο Porto Elounda.

Συγκεκριμένα, το Sani resort προσφέρει μαθήματα και εβδομαδιαία εκπαίδευση ιστιοπλοϊας για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Άλλωστε, αναφέρει η Express, το Sani resort έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πέντε καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες στον κόσμο. Επίσης, «το resort διαθέτει 4 ξενοδοχεία με πολλές δραστηριότητες».

Εκτός από την ιστιοπλοϊα, το resort προσφέρει στα παιδιά ενημέρωση σχετικά με τακτικές φιλικές στο περιβάλλον, βάσει σχετικού προγράμματος δραστηριοτήτων. Παιδιά από 4-11 ετών μαθαίνουν για το δάσος της περιοχής, τα πουλιά, τη θάλασσα και τους αμμόλοφους, ενώ οι έφηβοι (από 12 έως 17 ετών) μπορούν να συμβάλλουν στην διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής συμμετέχοντας σε επιστημονικά προγράμματα.

Όσον αφορά το Porto Elounda Golf & Spa Resort στην Κρήτη, γίνεται αναφορά στα μαθήματα τένις, κολύμβησης και γκολφ που παραδίδονται, καθώς και στο πρόγραμμα προπόνησης ποδοσφαίρου στην Arsenal Soccer School για παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών, με θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου.

Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης μαθήματα χορού με την καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού μέσω του Strictly Come Dancing Greece. 

Τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που προτείνονται στο δημοσίευμα είναι τα The Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa στην Πορτογαλία, Gloria Golf Resort στο Μπέλεκ της Τουρκίας και Princesa Yaiza Suite Hotel Resort στο νησί Λανθαρότε της Ισπανίας.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων