Το Grace Santorini στα 10 κορυφαία ξενοδοχεία πολυτελείας στον κόσμο με πισίνα οροφής

27-03-15 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2015

Το Grace Santorini είναι ένα από τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο με πισίνες στην οροφή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα luxuryaccommodationsblog.com που ειδικεύεται στις διακοπές πολυτελείας.

Δείτε ολόκληρη την κατάταξη...

 

1. El Ganzo | Λος Κάμπος, Μεξικό

El Ganzo

Η τέχνη συναντά τη φιλοξενία και η λειτουργικότητα έχει στυλ και δημιουργικότητα. 

Το ξενοδοχείο προσφέρει εντυπωσιακή θέα στο Κόλπο της Καλιφόρνια (Sea of Cortez). Διαθέτει 72 πολυτελή δωμάτια και μια σουίτα διανθισμένη με σύγχρονη τέχνη, μια τραπεζαρία, μια εντυπωσιακή πισίνα οροφής, ένα εκτενές μενού σπα και ένα υπόγειο στούντιο ηχογράφησης!

 

2. Sri panwa Residence | Πουκέ, Ταϋλάνδη

Sri panwa Residence

Μία εκπληκτική συλλογή από 52 πολυτελείς βίλες με πισίνα, κτισμένες 40-60 μέτρα επάνω από την επιφάνεια του νερού της Θάλασσας Ανταμάν, ένα ξεχωριστό εύρος εγκαταστάσεων και τροπικό σκηνικό, συνθέτουν ένα από τα πιο σαγηνευτικά resort στον κόσμο. 

Ο διάκοσμος είναι μοντέρνος, προσφέρονται ξεχωριστές υπηρεσίες σπα, λαμπερά σημεία για κοκτέιλ, προσωποποιημένες εκδρομές καθώς και το απόλυτο στην ταϋλανδέζικη και διεθνή κουζίνα.

 

 

3. Hotel Americano | Νέα Υόρκη

Hotel Americano

Βασισμένο σε μια 10όροφη μεταλλική δομή που παλαιότερα ήταν γκαράζ αυτοκινήτων, το ξενοδοχείο συνδυάζει τις ρίζες της τέχνης του προαστίου Τσέλσι της Νέας Υόρκης στο βιομηχανικό στυλ με τη σικ αισθητική του Μανχάτταν και το σύγχρονο μινιμάλ της Ιαπωνίας.

Αποτελεί έργο του μεξικανού αρχιτέκτονα Enrique Norten και του γάλλου σχεδιαστή Arnaud Montigny και προσφέρει τρεις τύπους δωματίων, όλα διαμορφωμένα με πολυτελή φυσικά υλικά και τεχνολογία της τελευταίας λέξης. 

Το room service καταφθάνει στο δωμάτιο μέσω παραγγελίας από... iPad.


4. Grand Hotel Minerva | Φλωρεντία

Grand Hotel Minerva

Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντία, στην Piazza Santa Maria Novella και αποτελεί ιδανικό ξενοδοχείο για να ανακαλύψει κανείς την πόλη της Αναγέννησης σε όλη της τη δόξα. 

Διαθέτει 102 ευρύχωρα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, ένα εστιατόριο που δίνει έμφαση σε πιάτα της Τοσκάνης και της Μεσογείου καθώς και μοντέρνο μπαρ που ετοιμάζει περίεργα κοκτέιλ και κλασσικά ιταλικά ορεκτικά. 

Στα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του είναι η ταράτσα με την πισίνα και το καθιστικό, που προσφέρει θέα στην πόλη της Φλωρεντίας και τους αρχαιολογικούς θησαυρούς της.

 

5. Grace Santorini

Grace Santorini

Ο συνδυασμός του ντιζάιν, της αρχιτεκτονικής και της απότομης πλαγιάς στην οποία είναι κτισμένο, το ξενοδοχείο αυτό αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα μπουτίκ ξενοδοχεία του νησιού. Τα μοντέρνα δωμάτια, από τις ολόλευκες σουίτες και η θέα στο Αιγαίο, καθώς και η πισίνα υπερχείλισης όπου σερβίρονται κοκτέιλ, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Το ντεκόρ είναι ένας μινιμαλιστικός συνδυασμός καθαρών γραμμών και στυλιστικής επίπλωσης και οι ανέσεις που προσφέρονται κυμαίνονται από τεχνολογία αιχμής και ιδιωτικές πισίνες και βεράντες μέχρι το προσωπικό σπα με χαμάμ, τζακούζι και αίθουσα θεραπείας στην πολυτελή βίλα.

 

6. The Torch | Ντόχα, Κατάρ

The Torch

Το ξενοδοχείο διαθέτει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα και υψηλής ποιότητας φιλοξενίας. Στεγάζεται σε ουρανοξύστη 51 ορόφων που είναι γνωστός και ως Aspire Tower, και αποτελεί το υψηλότερο κτίριο στο Κατάρ με υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες, που είναι σχεδιασμένες με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και της τεχνολογίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει εξαιρετικές υπηρεσίες εστιατορίου, health club και πλούσιες αθλητικές εγκαταστάσεις στο κοντινό Aspire Zone, ένα από τα πιο ανεπτυγμένα αθλητικά συγκροτήματα στον κόσμο. 

 

7. The Pearl Marrakech | Μαρόκο

The Pearl Marrakech

Βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης και εντυπωσιάζει με τους εσωτερικούς χώρους του, το λαμπερό σπα και την εξαιρετική κουζίνα. Ήταν το όραμα του γάλλου αρχιτέκτονα Jacques Garcia και τα δωμάτια και οι σουίτες τους διαθέτουν ένα εντυπωσιακό μείγμα αυθεντικής Μαροκινής δεξιοτεχνίας, ακριβών υφασμάτων και σύγχρονου στάιλινγκ.

 

8. Aguas de Ibiza | Ισπανία

Aguas de Ibiza

H μόδα, η φιλοξενία και η πολυτελής διαβίωση με όρους οικολογίας συνυπάρχουν στο πεντάστερο Aguas de Ibiza Lifestyle and Spa, οικογενειακή επιχείρηση.

Εκτός από τα μοντέρνα δωμάτιά του με αποκλειστική επίπλωση και υλικά που συμβαδίζουν με τις αρχές του Φενγκ Σούι, το ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλο φάσμα εγκαταστάσεων παγκόσμιας κλάσης. Στην ταράτσα υπάρχει ένα εντυπωσιακό μπαρ και η πισίνα.

 

9. memmo Alfama | Λισαβόνα, Πορτογαλία

memmo Alfama

Βρίσκεται στο πιο ιστορικό προάστιο της Λισαβώνας και αποτελεί ένα μπουτίκ ξενοδοχείο με 42 δωμάτια με σύγχρονη διακόσμηση και μια εντυπωσιακή ταράτσα με μια κόκκινη πισίνα υπερχείλισης που προσφέρει θέα στη συνοικία Αλφάμα και τον ποταμό Tagus.

 

10. Grand Hotel Central | Βαρκελώνη, Ισπανία

Grand Hotel Central

Η πισίνα υπερχείλισης που διαθέτει το ξενοδοχείο, τα κομψά του δωμάτια, το γκουρμέ εστιατόριο και η ιδανική τοποθεσία του στην καρδιά της Βαρκελώνης, καθιστούν το Grand Hotel Central ένα από τα πιο σικ ξενοδοχεία της πόλης. 

διαβάστε ακόμα

H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13
Airbnb: Έκδοση Καλοκαιριού 2024 | Εξαιρετικές εμπειρίες από τους σπουδαιότερους θρύλους του κόσμου
Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος
Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν
Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas
Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino
Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»