Conde Nast Traveller: Η Μύκονος στις 10 καλύτερες παραλίες στον κόσμο για διασκέδαση

21-02-15 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2015

Μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες στον κόσμο για πάρτι καταλαμβάνει η Μύκονος με τη παραλία Super Paradise, σύμφωνα με τη σχετική κατάταξη που δημοσιεύει το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο Conde Nast Traveller.

Δείτε την κατάταξη...

 

10. Super Paradise, Μύκονος

Βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή του νησιού, σε ένα μεγάλο κόλπο, και είναι κομβικό σημείο για φαγητό, ποτό και διασκέδαση. Η παραλία είναι γεμάτη ξαπλώστρες και διαθέτει εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ. Ολόκληρη η παραλία μετατρέπεται σε ένα μεγάλο πάρτι μετά την δύση του ηλίου.

 

9. Seven Mile Beach, Negril, Τζαμάικα

Η πιο μεγάλη παραλία της Τζαμάικας είναι επίσης εκείνη που διαθέτει τη μεγαλύτερη ζωντάνια. Στην περιοχή υπάρχουν resort, εστιατόρια και μπαρ, ενώ τα αναψυκτήρια διαθέτουν οτιδήποτε χρειάζονται οι λουόμενοι, συμπεριλαμβανομένων των ποτών και παγωμένων φρούτων. 

 

8. Kuta Beach, Μπαλί

Η παραλία Kuta είναι διάσημη για τη νυχτερινή ζωή της, όσο και για το surf. Είναι συνεχώς γεμάτη με κόσμο, κάθε ώρα της ημέρας. Μόλις λίγα βήματα από την παραλία, βρίσκονται πολλά εξαιρετικά εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ και ξενοδοχεία (όπως το Sheraton Bali Kuta).

 

7. Waikiki, Oahu, HI

Καλό φαγητό, κοκτέιλ και πάρτι. Η Kuhio Avenue διαθέτει φτηνά ποτέ και το ξενοδοχείο Halekulani έχει ένα από τα καλύτερα μπαρ στη Χαβάη. 

 

6. Patong Beach, Πουκέ

Είναι μια από τις πιο διάσημες παραλίες στο Πουκέτ. Λίγα μόνο βήματα από την παραλία, ξεκινούν τα νέον φώτα και τα εκατοντάδες εστιατόρια, μπαρ και ντίσκο κατά μήκος της περιοχής Soi Bangla.

 

5. Chaweng Beach, Koh Samui, Ταϋλάνδη

Η παραλία Chaweng είναι η μεγαλύτερη από τις παραλίες του Koh Samui. Είναι κατάφυτη από κοκκοφοίνικες και διαθέτει ασημένια αμμουδιά, τιρκουάζ νερά και έναν φυσικό ύφαλο. Το βόρειο άκρο της είναι θορυβώδες και φιλοξενεί πάρτι.

Αν και το Chaweng Beach Road διαθέτει ποικιλία γεύσεων και ποτών, δοκιμάστε φαγητό επάνω στην παραλία με τη δύση του ηλίου καθώς πολλά εστιατόρια έχουν τα τραπέζια τους εκεί σερβίροντας φρέσκα θαλασσινά σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για νυχτερινή ζωή, στεκάρετε ένα από τα παλαιότερα κλαμπ της περιοχής, το Green Mango.

 

4. Cala Jondal Beach, Ίμπιζα

Από τις 80 παραλίες στην Ίμπιζα, η Cala Jondal είναι στις πιο ήρεμες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι διασκεδαστική. Χάρη στις κρυμμένες φυσικές ομορφιές της (βρίσκεται σε απομονωμένο κόλπο) προσελκύει ωραίο κόσμο, που τα βράδια κατευθύνεται για χορό στο Blue Marlin. Το Tropicana Beach Club είναι must για σαγκρία και θαλασσινά.

 

3. Haad Rin Nok Beach, Ko Pha Ngan, Ταϋλάνδη

Η παραλία εκτείνεται σε μισό μίλι, αλλά στις νύχτες Full Moon Party, πάνω από 12 ισχυρά συστήματα ήχου εκπέμπουν μελωδίες διασκεδάζοντας μέχρι και 30.000 άτομα. Επίσης, προσφέρει ενδιαφέρον μείγμα νυχτερινής ζωής και όμορφων τοπίων: η παραλία είναι ένας τέλειος όρμος που πλαισιώνεται από ηφαιστειακές χερσονήσους. Στην πόλη Haad Rin, θα βρείτε κάθε κουζίνα που μπορείτε να φανταστείτε και τα περισσότερα μπαρ στο νησί.

 

2. White Beach, Boracay, Φιλιππίνες

Στο νησί συρρέουν επισκέπτες που αναζητούν τη χαλάρωση και το ξεφάντωμα σε ίση δοσολογία.

Η Λευκή Παραλία είναι ιδανική τόσο για ηλιοθεραπεία όσο και για φαγητό: Τα περισσότερα εστιατόρια διαθέτουν τραπέζια ακριβώς επάνω στην παραλία, έτσι μπορείτε να δειπνήσετε με την άμμο στα πόδια σας και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα μαζί με ένα φρουτώδες κοκτέιλ.

 

1. Baie de Saint-Jean, Σεντ Μπάρτ

Το Baie de St-Jean δίνει την αίσθηση της Καραϊβικής έκδοσης της γαλλικής Ριβιέρας: παρθένα άμμος, γαλαζοπράσινα νερά, glam μπουτίκ, gourmet εστιατόρια και ξενοδοχεία όπως το αριστοκρατικό Eden Rock.

 

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια