H Independent προτείνει στους Βρετανούς χειμερινή κρουαζιέρα στην Ελλάδα

16-09-15 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2015

Χειμερινή κρουαζιέρα στην Ελλάδα προτείνει η βρετανική εφημερίδα Independent, περιλαμβάνοντας 2 προγράμματα γεμάτα με ελληνικά λιμάνια, ανάμεσα στις κρουαζιέρες στη Μεσόγειο που λόγω των χαμηλών τιμών και της δυνατότητας city break που συνδυάζουν, είναι ιδανικές για τους Βρετανούς τη χειμερινή περίοδο.

Συγκεκριμένα, προτείνονται κρουαζιέρες με θεματική την αρχαία Ελλάδα που περιλαμβάνουν 11 διανυκτερεύσεις με τα παραδοσιακά πλοία Costa neoClassica 1.308 επιβατών. Εκκίνηση από Σαβόνα Ιταλίας με προορισμό τη Μασσαλία, με προσεγγίσεις στα λιμάνια Νάπολης και Αθήνας. Κόστος από 399 λίρες το άτομο. Συχνές αναχωρήσεις από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο.

Το πλοίο MSC Fantasia πραγματοποιεί δρομολόγια 11 διανυκτερεύσεων στην Ανατολική Μεσόγειο από τη Γένοβα στις 30 Ιανουαρίου, με προσεγγίσεις στα λιμάνια Κατακόλου (Ολυμπία), Αθήνας, Ρόδου, Βαλέτας και Κρήτης. Κόστος από 549 λίρες το άτομο.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Ένωση Κρουαζιέρας, το 2014 στη Μεσόγειο καταγράφηκε η κίνηση 152 κρουαζιέροπλοιων με 613.000 εκ των επιβατών τους να είναι από το Ην. Βασίλειο.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι