Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Δημοσιεύματα σε ταξιδιωτικά περιοδικά της Ρουμανίας

10-08-15 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2015

Εκτενές αφιέρωμα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης φιλοξενεί το ταξιδιωτικό περιοδικό της Ρουμανίας tour.ist στην έκδοση του Ιουνίου, αλλά και το επίσης ρουμανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Vis de vacanta.

"Oι επαφές στις εκθέσεις και οι παρουσιάσεις της Περιφέρειας στο εξωτερικό, η φιλοξενία διαμορφωτών κοινής γνώμης και η ποιότητα που έχει η Περιφέρεια και οι άνθρωποι της, αναγνωρίζονται και αποδίδουν καρπούς", σχολιάζει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ, Μιχάλης Αμοιρίδης.

Όπως επισημαίνει ο κ. Αμοιρίδης, "οι Ρουμάνοι μας ανακαλύπτουν και μας επιλέγουν για τις διακοπές τους. Φέτος παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 30% με διασπορά σε όλη την ΠΑΜΘ. Σύμφωνα με ανθρώπους του τουρισμού είναι καλοί πελάτες, δεν δημιουργούν προβλήματα και αγαπούν την Ελλάδα".

Στο Vis de vacanta δε, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη παρουσιάζεται συνεχώς και στο σύνολο της στα μέσα ενημέρωσης της Ρουμανίας από τους δημοσιογράφους που φιλοξενήθηκαν στην Περιφέρεια.

Η μεγάλη αύξηση των Ρουμάνων επισκεπτών σε όλη τη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία αποτέλεσε παράγοντα που συνετέλεσε στον περιορισμό των όποιων αρνητικών συνεπειών στον τουρισμό της ΠΑΜΘ από την γνωστή οικονομικοπολιτική επικαιρότητα, τονίζει ο κ. Αμοιρίδης.

Δείτε τα 2 αφιερώματα...

Περιοδικό tour.ist

 

Περιοδικό Vis de vacanta

διαβάστε ακόμα

Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες