Από τη Χαβάη στα Μετέωρα για σουβλάκι και... εξωγήινους

22-06-15 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2015

Η διάσημη blogger, star του YouTube και χαβανέζικης καταγωγής grrrltraveler ή Christina Ka'aloa περιγράφει τα Μετέωρα ως ένα από τα μέρη του κόσμου που προκαλούν στο επισκέπτη «εξάρθρωση σιαγόνας, αφού μένει με το στόμα ανοιχτό».

Η ίδια βρέθηκε στην Καλαμπάκα, στο "εξωγήινο μέρος της Ελλάδας", όπως τη χαρακτηρίζει, και γύρισε ένα βίντεο θέλοντας να αναδείξει την εμπειρία της από το μέρος. Όπως αναφέρει στο blog της, όταν αντίκρισε αυτούς τους πελώριους βράχους ένιωσε όπως όταν είχε φτάσει στο Ladakh της Ινδίας, το Χονγκ Κονγκ και το Halong Bay στο Βόρειο Λάος.

"Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι υπάρχει τέτοιο μέρος στον κόσμο;» αναρωτιέται. "Όταν ακούτε για Ελλάδα, άλλοι λαμπεροί προορισμοί σας έρχονται στο νου, όπως οι Δελφοί, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, αλλά και τα νησιά, όπως η Μύκονος, η Κρήτη και η Σαντορίνη. Τα Μετέωρα είναι το καλά κρυμμένο μυστικό της Ελλάδας και μέχρι φέτος δεν γνώριζα πως υπήρχαν».

Η ίδια μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφία που την δείχνει να τρώει σουβλάκι!

Δείτε το βίντεο...

διαβάστε ακόμα

Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα