Telegraph: Τα εγκαίνια ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο τον Ιούνιο - Μύκονος και Πάφος στη λίστα

16-06-15 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2015

Τις νέες προσθήκες, ανακαινίσεις και κατασκευές ξενοδοχείων, που μπαίνουν σε πλήρη λειτουργία από το μήνα που διανύουμε, εντόπισε και αναδεικνύει η βρετανική εφημερίδα Telegraph. 

Ανάμεσα σε αυτές, περιλαμβάνεται το εστιατόριο/μπαρ Scorpios του ξενοδοχείου San Giorgio στη Μύκονο, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες ημέρες.

Δείτε τα...

 

The Langham | Sterling Suite, Λονδίνο

This month's new hotel openings

Άνοιξε η νέα σούπερ σουίτα με τις έξι κρεβατοκάμαρες του ξενοδοχείου The Langham στο Λονδίνο, με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου των 150 χρόνων λειτουργίας του, μαζί με ένα νέο κλαμπ και Regent Wing. Στη σουίτα ο επισκέπτης βρίσκει πολυτελή επίπλωση από βρετανούς τεχνίτες, υπηρεσία μπάτλερ και ειδική ασφάλεια. Κόστος διαμονής 20.000 λίρες ανά διανυκτέρευση.

 

San Giorgio | Scorpios, Μύκονος

This month's new hotel openings

Το ξενοδοχείο άνοιξε πρόσφατα ένα νέο "σπίτι στην παραλία", το Scorpios, το οποίο βρίσκεται κοντά στη μονάδα επάνω στην παραλία. Περιγράφεται ως μια μοντέρνα αγορά και έχει στόχο να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπούν την παραλία και τη θάλασσα. Υπάρχει ιδιωτική παραλία, πρόσβαση στη διπλανή παραλία Παράγκα, χώρος lounge, εστιατόριο και μπαρ καθώς και ένα πολιτιστικό πρόγραμμα μέσα στο καλοκαίρι.

 

Olympic Lagoon Resort Paphos | Κύπρος

This month's new hotel openings

Το πρώην Amathus Hotel ανακαινίστηκε και άνοιξε ως Olympic Lagoon Resort σε μία από τις παραλίες με γαλάζια σημαία της Πάφου. Το all inclusive resort θα διαθέτει πισίνες σε στυλ λιμνοθάλασσας με τσουλήθρες, μασάζ και διαχωριστικά κολύμβησης. Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα 5 εστιατόρια και μια πτέρυγα αποκλειστικά για ενήλικες.

 

Hyatt Place Taghazout | Μαρόκο

This month's new hotel openings

Ένα νέο ξενοδοχειακό brand, το Hyatt Place, ανοίγει την πρώτη μονάδα του στην Αφρική αυτό το μήνα. Πρόκειται για το Hyatt Place Taghazout στο Μαρόκο, 10 μίλια από την παραθαλάσσια πόλη Agadir και στους πρόποδες της Οροσειράς του Άτλαντα με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια γκάμα δραστηριοτήτων, ανάμεσα στις οποίες είναι το τένις, το γκολφ και το mountain biking. Διαθέτει ακόμα σπα με αυθεντικά Χαμάμ.

 

Mama Shelter | Λος Άντζελες

This month's new hotel openings

Προσφέροντας κάτι περισσότερο από ένα μίνι ψυγείο και υφάσματα California King για μια διανυκτέρευση, ένα νέο ξενοδοχείων της hip σειράς Mama Shelter, ανοίγει ανάμεσα στα νέον φώτα της Hollywood Boulevard στο Λος Άντζελες, το οποίο θα διαθέτει iMac 27 ιντσών μέσα σε κάθε υπνοδωμάτιο. 

Επιπλέον, τα δωμάτια θα είναι εξοπλισμένα με φωτιστικά στη φιγούρα χαρακτήρα καρτούν, η μονάδα θα διαθέτει ταράτσα με θέα 360 μοιρών που εκτείνεται από το σήμα του Hollywood έως το κέντρο και ένα αμερικανικό εστιατόριο. 

Στα event που θα διοργανωθούν περιλαμβάνονται ζωντανές συναυλίες και προβολές κινηματογραφικών ταινιών σε ανοικτή αίθουσα σινεμά.

 

Suiran, A Luxury Collection Hotel | Κιότο

This month's new hotel openings

Το ολοκαίνουριο 39 δωματίων ξενοδοχείο που είναι διακοσμημένα σε στυλ ryokan, προσφέρει παραδοσιακή φιλοξενία που χρονολογείται από το 1899. Στη διάρκεια του καλοκαιριού, οι επισκέπτες μπορούν να ψαρέψουν με τον παραδοσιακό γιαπωνέζικο τρόπο του Ukai.

 

The Farmhouse and The Granary, Wilderness Reserve | Suffolk, Ηνωμένο Βασίλειο

This month's new hotel openings

Το έκτασης 4.500 ακρ Παρατηρητήριο Άγριας Ζωής στην επαρχία του Suffolk, φιλοξενεί από αυτό το μήνα δύο νέα αγροτουριστικά καταλύματα. Το Farmhouse, δυναμικότητας 12 ατόμων και το Granary που μπορεί να φιλοξενήσει 8 επισκέπτες. Προσφέρεται υπηρεσία σεφ.

 

Hyatt Centric South Beach | Μαϊάμι, ΗΠΑ

This month's new hotel openings

Συνεχίζεται η έκρηξη στην κατασκευή ξενοδοχείων στο Μαϊαμι. Το δεύτερο brand της Hyatt, Hyatt Centric, πρόκειται να εγκαινιάσει στη λεωφόρο Collins στο South Beach το Hyatt Centric South Beach. Η μονάδα θα συνδυάζει την παράδοση της διακόσμησης Art Deco με το σύγχρονο ντιζάιν στον 10 ορόφων γυάλινο πύργο του, όπου θα φιλοξενούνται 105 δωμάτια, η βιβλιοθήκη του λόμπι και το εστιατόριο Deck 16.

 

Angama Mara | Maasai Mara, Κένυα

This month's new hotel openings

Το Angama Mara θα ειναι ένα από τα νέα καταλύματα της Κένυας που θα ανοίξει το καλοκαίρι. Στη γλώσσα Σουαχίλι σημαίνει "ιπτάμενο στον αέρα" και η αρχιτεκτονική του είναι ιδιαίτερη με θέα επάνω από την περιοχή Maasai Mara. Διαθέτει 15 σουίτες με μεγάλα παράθυρα. Οι τρεις διανυκτερεύσεις κοστίζουν, κατ΄άτομο 1.650 λίρες.

διαβάστε ακόμα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους