BeachBound Vacations: Η Κέρκυρα νέος προορισμός στα πακέτα all inclusive

29-09-23 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Επεκτείνει τα προγράμματα διακοπών του στις Ευρωπαϊκές πόλεις το online ταξιδιωτικό γραφείο που ειδικεύεται στις all inclusive διακοπές σε παραθαλάσσιες πόλεις, BeachBound Vacations, με την προσθήκη της Κέρκυρας, της Τενερίφης και της Μαγιόρκα.

Επί του παρόντος, η Κέρκυρα είναι ο μοναδικός Ευρωπαϊκός προορισμός που προσφέρεται από τη BeachBound που δεν βρίσκεται στην Ισπανία.

Τα πακέτα στο νησί προσφέρουν διαμονή στο πεντάστερο all in ξενοδοχείο Dreams Corfu Resort & Spa, το οποίο διαθέτει πολυτελείς εγκαταστάσεις και εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα. Εκτός από την επιλογή της πτήσης, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν μεταφορά τους στο νησί με φέρυ από την Αθήνα με προορισμό το λιμάνι της Κέρκυρας.

Νωρίτερα μέσα στο 2023, η εταιρία λάνσαρε το πρώτο εργαλείο αναζήτησης, Perfect Beach Finder, ώστε να συμβάλλει στην αναζήτηση των ταξιδιωτών για το ιδανικό πακέτο inclusive για αυτούς βάσει των ενδιαφερόντων τους, των προτιμήσεών τους, των αεροδρομίων και των ημερομηνιών που προσφέρουν  το καλύτερο value διακοπών.

Η αναζήτηση βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία και τα νέα ξενοδοχεία στην Ευρώπη αναμένεται να εμφανιστούν στα αποτελέσματά της μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Καθένα από τα νέα ευρωπαϊκάξενοδοχεία συνδέονται με πακέτο κράτησης της BeachBound Vacations, όπου οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν τη διαμονή τους αλλά και την πτήση τους με ένα κλικ. Με την ολοκλήρωση της κράτησης, θα μπορούν να προσθέτουν επιπλέον υπηρεσίες όπως εκδρομές, ιδιωτικές μεταφορές στο αεροδρόμιο και ξεναγήσεις στις πόλεις προορισμού.

διαβάστε ακόμα

Έκτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου
To νέο Δ.Σ. του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής
Έκθεση Κρητικού Οίνου Wines@Fortezza 2024 στο Ρέθυμνο
Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου Θόδωρος Αγγελόπουλος
Πτώχευση FTI | Ακυρώθηκαν όλα τα ταξίδια από τις 6 Ιουλίου και μετά- δεν βρέθηκε λύση- εξασφαλισμένα τα χρήματα των πελατών
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρυπτόγαμα του Μιχάλη Αλμπάτη | 17 & 18 Ιουνίου - Πειραιώς 260
Περιορισμοί στον αριθμό κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα το 2025
Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι σήμερα κλειστοί
Υπ. Τουρισμού | Σε διαβούλευση σ/ν με ρυθμίσεις για πολεοδομικά, αδειοδοτήσεις, ειδικές μορφές, ξεναγούς, κ.ά.
4.000 πτήσεις από το Ην. Βασίλειο στην Ελλάδα τον Ιούνιο