Η πλατφόρμα Onefinestay της Accor πρόσθεσε πολυτελείς βίλες της Σαντορίνης

21-04-21 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Πολυτελείς βίλες στη Σαντορίνη πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό της η πλατφόρμα ενοικίασης ιδιωτικών κατοικιών και βιλών onefinestay, που ανήκει στον όμιλο της Accor, ενώνοντας άλλες μάρκες πολυτελείας της αλυσίδας όπως η Fairmont και η Raffles.

Εκτός από την προσθήκη της Σαντορίνης, η πλατφόρμα πρόσθεσε περισσότερα ακίνητα της Μυκόνου και πλέον στα δύο δημοφιλή ελληνικά νησιά προσφέρονται πάνω από 30 πολυτελείς βίλες.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο για να καλωσορίσει ξένους τουρίστες από τον Μάιο και γι αυτό η πλατφόρμα επέλεξε να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιό της στα ελληνικά νησιά. 

Η Amanda Dyjecinski, Chief Brand and Marketing Officer της onefinestay, δήλωσε ενθουσιασμένη με την αυξημένη ζήτηση που έχουν οι βίλες της πλατφόρμας, τονίζοντας επιθυμία τους είναι να διευρύνουν το αποτύπωμά τους σε μερικά από τα πιο περιζήτητα νησιά της Μεσογείου.

Οι βίλες επιλέχθηκαν πολύ προσεκτικά, με βάση το στυλ, τον σχεδιασμό, τις ανέσεις που προσφέρουν και πάνω από όλα την τοποθεσία, ώστε να παρέχουν απεριόριστη θέα στη θάλασσα.

Η επέκταση στη Σαντορίνη σηματοδοτεί την πρώτη φάση των σχεδίων ανάπτυξης της onefinestay σε 14 νέους προορισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των χιονοδρομικών περιοχών της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Οι λεπτομέρειες της επέκτασης θα γίνουν γνωστές τους επόμενους μήνες.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι