Booking.com: Πρότυπα καθαριότητας στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

23-04-20 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας σε συνεργασία με την πλατφόρμα Properly εισάγει πιλοτικά η Booking.com, με σκοπό να βελτιωθούν οι επιδόσεις καθαριότητας των καταλυμάτων που δεν πληρούν τα ελάχιστα όρια καθαριότητας της Booking.com.

Το πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2019 προβλέπει ότι εάν ένα κατάλυμα στη Booking.com συστηματικά λαμβάνει χαμηλές κριτικές στην καθαριότητα, αποστέλλεται ένα email στον ιδιοκτήτη προειδοποιώντας τον ότι κινδυνεύει να βγει εκτός Booking.com και προσφέροντας ως λύση τη χρήση της Properly με έξοδα που καλύπτονται από την Booking.

Ο ιδιοκτήτης θα κατεβάζει το λογισμικό της Properly το  οποίο θα είναι ρυθμισμένο στις ελάχιστες απαιτήσεις καθαριότητας της Booking.com.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν στη διάθεσή τους τα πρότυπα υγιεινής για την προστασία από τον κορωνοϊό, βάσει των κατευθυντήριων οδηγιών του ΠΟΥ για τα καταλύματα.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι