Mideast: Νέος εμπορικός διευθυντής ο Στέλιος Δημητρίου

08-11-17 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Η Mideast Travel, με υψηλές προσδοκίες, υποδέχεται στη Διοίκησή της το Στέλιο Δημητρίου, αναθέτοντάς του τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή.

Ο κ. Δημητρίου, με 26 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο των επαγγελματικών ταξιδίων και τουρισμού, έχει εργαστεί σε μεγάλους οργανισμούς, μεταξύ των οποίων και η BCD Travel Greece. Στα χρόνια της καριέρας του έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα συμβάλλοντας ενεργά στην κατάκτηση των στόχων και βραβείων εταιριών στις οποίες αποτελούσε στέλεχος.

Η Γενική Διευθύντρια της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε το Στέλιο στη Διοικητική μας Ομάδα, η άφιξη του οποίου χρονικά σχεδόν συμπίπτει με την επέτειο 35 χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας της εταιρίας μας. Είμαστε σίγουροι ότι με τη δική του πολύτιμη συμβολή και την ομαδική δουλειά θα κατακτήσουμε τους επόμενους στόχους που έχουμε θέσει επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ακολουθώντας με πίστη το όραμά μας».

Η Mideast Travel Worldwide δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική τουριστική αγορά από το 1983. Ξεκινώντας από ένα γραφείο με εξειδίκευση σε ταξίδια από και προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής, η εταιρία έχει έκτοτε εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες ταξιδιωτικές εταιρίες της Ελληνικής αγοράς, με πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς και ένα ισχυρό πελατολόγιο που αποτελείται από εταιρικούς και μεμονωμένους πελάτες. Η Mideast προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της προς ολόκληρο τον κόσμο, τόσο από τα κεντρικά της Γραφεία στην Αθήνα, όσο και από το υποκατάστημα που εγκαινίασε τον Ιούλιο του 2014 στην Κωνσταντινούπολη ενώ από το 2016 ορίστηκε επίσημος αντιπρόσωπος της BCD Meetings & Events για την Ελλάδα.

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια