Συνέδριο στην Αθήνα των Γάλλων πρακτόρων του ομίλου Selectour

04-10-17 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί, από τις 12 έως τις 15 Οκτωβρίου, το 13ο συνέδριο πωλήσεων του γαλλικού ταξιδιωτικού ομίλου Selectour (FORCE DE VENTE TOURISME SELECTOUR  2017). Ο Selectour είναι το νούμερο 1 δίκτυο ανεξάρτητων ταξιδιωτικών γραφείων με 1200 γραφεία  στην Γαλλική Επικράτεια  και σε μερικές χώρες  εκτός Γαλλίας. Γεννήθηκε μετά την συνχώνευση των δικτύων Reseau Selectour και Afat Voyages το 2013 και δραστηριοποιείται τόσο στον τομέα των τουριστικών πακέτων,  όσο και στην οργάνωση επαγγελματικών ταξιδίων, πραγματοποιώντας περισσότερα από 20.000 ταξίδια σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο και διακινώντας 2 εκατ. επιβάτες ετησίως.

Οι 180 τουριστικοί πράκτορες, που θα συμμετάχουν στο συνέδριο,  έχουν επιλέξει ως θέμα  για την δυναμική των πωλήσεων τους το "Τι μας δίδαξε η Αρχαία Ελλάδα στον τομέα της εμπορικής κατάκτησης’’ (Ce que la Grece Antique nous a apris en matiere de conquete commerciale).

Επίσημος οργανωτής και συνεργάτης του Selectour στην Ελλάδα είναι το τουριστικό γραφείο Yalos Tours, το οποίο μετείχε στην πρόσφατη διεθνή  έκθεση  IFTM TOP RESA  στο Παρίσι, όπου σε συνάντηση του εκπροσώπου του γραφείου κ.Χρήστου Παναρέτου και ηγετικών στελεχών του Selectour με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά  ανακοινώθηκε επίσημα η οργάνωση τού 13ου συνεδρίου δυναμικής πωλήσεων του Ομίλου Selectour στην Αθήνα από τις 12 έως 15 Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. 

Σχετικά με το συνέδριο ο κ.Παναρέτου δήλωσε:

"Mας δίνεται  η ευκαιρία να αναδείξουμε την δυναμική που έχει σήμερα η Αθήνα ως προορισμός,  μέσα από την μακράν και συναρπαστική ιστορία της, προσφέροντας  στους επισκέπτες  μία μοναδική εμπειρία:  Ένα ταξίδι, ένας  προορισμός πάνω από 6000 χρόνια ιστορίας.

Φυσικά θα γίνει μια δυναμική παρουσίαση γενικότερα της Ελλάδος και του τουριστικών δυνατοτήτων της σε όλους τους πράκτορες που θα συμμετέχουν στα διάφορα ατελιέ".

 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη