Η Secret Escapes κυρίαρχος στις online ταξιδιωτικές προσφορές στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη

13-09-17 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Το μεγαλύτερο online τουριστικό γραφείο με προσφορές διακοπών γίνεται στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη η Secret Escapes μετά την εξαγορά του ομίλου Slevomat, με έδρα στην Πράγα, στο πλαίσιο της επιθετικής πολιτικής ανάπτυξης που, όπως έχει γνωστοποιήσει, εφαρμόζει.

Η εξαγορά θα ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, και παρότι το τίμημά της δεν έχει γίνει γνωστό, ο επικεφαλής της Secret Escapes, Alex Saint, δήλωσε ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετικής κλίμακας με προηγούμενες συμφωνίες εξαγοράς και 10% μεγαλύτερη από τη μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιήσει.

Ο όμιλος Slevomat έχει γραφεία στην Τσεχία και τη Σλοβακία, όπου λειτουργεί ιστοσελίδες με προσφορές διακοπών, εμπειριών υγείας και ευεξίας και εστίασης. Ιδρύθηκε το 2010, έχει πάνω από 1,3 εκατ. πελάτες σε όλο τον κόσμο και φέτος είχε έσοδα 90 εκατ. ευρώ.

Στόχος της Secret Escapes είναι να ενσωματώσει τον νεοαποκτηθέντα όμιλο στις υπάρχουσες επιχειρήσεις του στην κεντρική Ευρώπη. Ο οργανισμός δεν βρίσκεται σε αναζήτηση  νέων εξαγορών στην περιοχή αυτή, όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο.

Η Slevomat θα διατηρήσει την επωνυμία και τη δομή των επιχειρήσεών της και θα διευρύνει τη διεθνή προσφορά προσφορών για ξενοδοχεία και διακοπές, προσφέροντας επιπλέον προϊόντα της Secret Escapes και της Travelist από την πλατφόρμα της.

Η Secret Escapes προσφέρει εκπτωτικές τιμές έως 70% για διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και δραστηριοποιείται σε 21 χώρες.

διαβάστε ακόμα

Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών