Βραβείο HATTA στα Athens Walking Tours - Δείτε όλα τα βραβεία

22-11-16 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Άλλη μια διάκριση, αποτέλεσμα των κορυφαίων υπηρεσιών και μάρκετινγκ που προσφέρει στους τουρίστες της Αθήνας, κατέκτησαν τα Athens Walking Tours, κερδίζοντας ένα από τα βραβεία καλύτερου εντύπου και ιστοσελίδας τουριστικού γραφείου που απονέμει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιωτικων Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia.

Ήταν το 26ος διαγωνισμός που οργανώνει ο Σύνδεσμος. Η απονομή των βραβείων έγινε στο περίπτερό του στη Philoxenia την περασμένη Παρασκευή.

Τα Athens Walking Tours διοργανώνουν ξεναγήσεις και δραστηριότητες για μεμονωμένους ταξιδιώτες δημιουργώντας αποκλειστικά ολιγομελείς ομάδες (μικρά γκρουπ τουριστών), μέσα από ιστορικά tour αλλά και γαστρονομικές περιπλανήσεις, όπως τα Food Tours, Cooking Lessons και Wine tours στην Αθήνα, τη Σαντορίνη και τα Χανιά. Κάθε ξενάγηση είναι σχεδιασμένη από ειδικούς και εκτελείται από καταρτισμένους και προσεκτικά επιλεγμένους διπλωματούχους ξεναγούς.

Τα Athens Walking Tours λαμβάνουν συνεχώς υψηλές αξιολογήσεις σε όλα τα ταξιδιωτικά site και social media. Η αξιολόγηση που συγκεντρώσει τόσο στο TripAdvisor όσο και στο Viator είναι η κορυφαία ανάμεσα στους τουρ οπερέιτορ και στα επίσημα ταξιδιωτικά γραφεία με προγράμματα για την Αθήνα. Οι ξεναγήσεις έχουν προβληθεί από το δίκτυο του CNN, τη Herald Tribune, τη Miami Herald και πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού και της Ελλάδας.

Το βραβείο για λογαριασμό των Athens Walking Tours παρέλαβε ο Sales Manager της εταιρίας, κ. Στάθης Καρόπουλος και αντικατοπτρίζει τη συνολική προσπάθεια της εταιρίας στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Οι 20 βραβευθέντες

Στην αρχή της εκδήλωσης του ΗΑΤΤΑ, απονεμήθηκε βραβείο στο Πολωνικό Επιμελητήριο Τουρισμού (PIT) – μέλος της ECTAA, που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Kamil Kurak Μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική τους δουλειά για την προβολή και πώληση των ελληνικών προορισμών.

Ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στα πληρώματα της Aegean Airlines για τις εξαιρετικές τους υπηρεσίες που τους έχουν αναδείξει σε πρεσβευτές της Ελλάδας στον αέρα. Ο κυβερνήτης κ. Ιωάννης Φούντος, οι κυρίες Κατερίνα Μάλλιου και Αναστασία Μιχαήλ Ι/Σ, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα παρέλαβαν την τιμητική διάκριση εκ μέρους των πληρωμάτων του στόλου της Aegean Airlines.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στην κα Asli Gündoğdu Aksungur, Ακόλουθο Πολιτισμού & Τουρισμού της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα, η οποία ολοκληρώνει την θητεία της στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τα βραβεία καλύτερων Εντύπων & Ιστοσελίδων Τουριστικών Γραφείων ως εξής (εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά):

Athens Walking Tours

Citysightseeing Athens

Cosmorama

Cruiseway Travel

Fenix Tours

Grefis Holidays

Hellenic Tours

Heraklio Travel

Heronia Star

Hetco Tours

Imagination Travel

Kyklos Travel

Manessis

Mazi Travel & Events

Mouzenidis Travel

Naturally Greece

Navigator Travel

Pyramis Holidays

Versus Travel

Zorpidis Travel Services

Τα βραβεία παρέδωσαν οι: Η κα Έλενα Κουντουρά, Υπουργός Τουρισμού, η κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, ο κ. Γιώργος Τζιάλλας, Γεν. Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, ο κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, Γεν. Γραμματέας ΕΟΤ, ο κ. Σπύρος Πέγκας, Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων Θεσσαλονίκης, ο κ. Τάσος Τζήκας, Πρόεδρος της Helexpo – ΔΕΘ, ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕ, ο κ. Στάθης Σκρέτας, Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και ο κ. Στέφανος Σαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος της Aegean Airlines.

Σύμφωνο συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ της FEDHATTA και του Thessaloniki Convention Bureau στο περίπτερο του ΗΑΤΤΑ πριν από την έναρξη των βραβεύσεων Τουριστικών Γραφείων με σκοπό τη δημιουργία του απαραίτητου πλαισίου συνεργασίας για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού και τη δημιουργία απαραίτητων συνεργιών για την προβολή και προώθηση της Θεσσαλονίκης ως συνεδριακού προορισμού.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων