Η Visit Meteora στα «διαμάντια» του ελληνικού τουρισμού στα Tourism Awards 2016

08-04-16 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Ένας από τους μεγάλους νικητές της τελετής απονομής των Tourism Awards 2016 ήταν η εταιρεία Visit Meteora, για τo πετυχημένο και ολοκληρωμένο σχέδιο τουριστικής προβολής που εφαρμόζει στην περιοχή τα 3 τελευταία χρόνια, κερίζοντας το Gold Tourism Award στην κατηγορία «Destination Management -Ανάδειξη σημείου φυσικού κάλους / πολιτιστικού ενδιαφέροντος».

Ο CEO της Visit Meteora Γιώργος Κουρέλης δήλωσε: «Ξεκινήσαμε πριν από τρία ακριβώς χρόνια κι όμως είμαστε ακόμα στην αρχή. Το βραβείο μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε την σκληρή δουλεία. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που καταφέραμε να διακριθούμε στην συγκεκριμένη κατηγορία. Είναι τιμή και χάρα να προβάλουμε τις ομορφιές του τόπου μας και να συμβάλουμε στην τουριστική ανάπτυξη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την υπέροχη ομάδα της Visit Meteora και όλες τις τοπικές επιχειρήσης που μας στήριξαν αυτά τα τρία χρόνια». 

Μέσα σε τρία χρόνια από την δημιουργία της Visit Meteora ο στόχος έχει επιτευχθεί παρουσιάζοντας εντυπωσιακά στοιχεία σε επίπεδο επισκεψιμότητας κυρίως μέσα από την διαδυκτιακή πλατφόρμα αγγίζοντας μόνο τον τελευταίο χρόνο τους 200.000 μοναδικούς επισκέπτες. Τα 3 τελευταία χρόνια φιλοξενήθηκαν στην περιοχή πάνω από 120 travel bloggers από διαφορετικές χώρες. Δημιουργήθηκαν πάνω από 200 άρθρα, podcasts και videos. Παράλληλα έχουν γίνει πολλές δράσεις προβολής σε συνεργασία με μεγάλες εταιριές τουρισμού σε διεθνές επίπεδο όπως η Lonely Planet, Trivago, Turkish Airlines, Matador Network, ATTA, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στην προβολή του προορισμού Μετέωρα στο εσωτερικό και εξωτερικό.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός