Η Marine Tours ανανεώνει τη συνεργασία της με την Travelport

24-03-16 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Mία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τουριστικού μάνατζμεντ στην Ελλάδα, η Marine Tours, ανανέωσε την πολυετή συμφωνία διανομής με την Travelport.

Η εταιρία έχει παρουσία σε πολλές μεγάλες ελληνικές πόλεις και προσφέρει υπηρεσίες σε θαλάσσια ταξίδια, στον επαγγελματικό τουρισμό, το MICE και τα ταξίδια αναψυχής.

Η Marine Tours θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της Travelport προκειμένου να επεξεργάζεται τις κρατήσεις της, καθώς και το τεχνολογικό σύστημα για τουριστικά πρακτορεία Travelport Smartpoint.

"Αναγνωρίζουμε την αξία της πλατφόρμας τουριστικού εμπορίου της Travelport και επιθυμούμε να συνεργαστούμε προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας", είπε ο διευθύνων σύμβουλος, Κωνσταντίνος Οικονόμου, δηλώνοντας ικανοποιημένος που η εταιρία μπορεί να βασίζεται στην Travelport για ανάπτυξη των επιχειρήσεών της μέσω της τεχνολογίας.

"Η Marine Tours είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο αναγνωρισμένους παίκτες της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα και είμαστε ικανοποιημένοι που η εταιρία έχει αναγνωρίσει την αξία που προσφέρουν στις επιχειρήσεις της στην απόδοση των καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες της", δήλωσε ο μάνατζερ της Travelport στην Ελλάδα, Λεωνίδας Ζώτος.

διαβάστε ακόμα

Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό