Jet2.com και Jet2holidays | 16 εκατ. θέσεις για το καλοκαίρι του 2025 - Νέα πτήση από Μπρίστολ για Καλαμάτα

06-10-23 | TOUR OPERATORS

Περισσότερες από 16 εκατομμύρια θέσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Jet2.com και Jet2holidays για το καλοκαίρι του 2025, που βγήκε ήδη προς πώληση. Ο αριθμός αυτός είναι αυξημένος κατά 4% από αυτόν της επόμενης θερινής σεζόν.

Έξι νέα δρομολόγια έχουν προστεθεί, διαμορφώνοντας συνολικά 46 προορισμούς σε 350 διαδρομές από 11 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου με περισσότερες από 1.600 πτήσεις την εβδομάδα σε ώρες αιχμής.

Το πτητικό πρόγραμμα προς Βουλγαρία και Μάλτα έχει επεκταθεί «σημαντικά» για το καλοκαίρι του 2025.

Νέα δρομολόγια προς πώληση από χθες (Πέμπτη) στο πλαίσιο του διευρυμένου προγράμματος είναι η Καλαμάτα από το Μπρίστολ, Κατάνια και Μπουργκάς στη Βουλγαρία από το Εδιμβούργο και Μάλαγα, Μάλτα και Ρέους από το Λίβερπουλ.

Πρόσθετα αεροσκάφη θα αναπτυχθούν στα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ, του Λίβερπουλ, του Στάνστεντ και του Μάντσεστερ. 

Τρία νέα Airbus A321neo θα βασίζονται στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου για το καλοκαίρι του 2025, εκτός από τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ και του Μάντσεστερ.

Το συνολικό πρόγραμμα καλύπτει τα Κανάρια Νησιά, τις Βαλεαρίδες, την ηπειρωτική Ισπανία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ιταλία, την Κύπρο, την Κροατία, το Μαυροβούνιο, τη Μάλτα, τη Βουλγαρία, τη Γαλλία, την Αυστρία και την Πορτογαλία.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Steve Heapy δήλωσε, μεταξύ άλλων::

Βλέπουμε μεγάλη ζήτηση από πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες που θέλουν να κάνουν κράτηση νωρίς για θερινές ηλιόλουστες διακοπές και να έχουν την καλύτερη διαθεσιμότητα και επιλογή. Ως ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, ακούσαμε τι μας λένε οι πελάτες μας και αντιδράσαμε ανάλογα, βγάζοντας το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα Sun '25 σε προσφορά όμορφα και νωρίς. Το πρόγραμμα αυτό είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του τουριστικού οργανισμού.

Με το άνοιγμα των πωλήσεων την Πέμπτη δίνουμε στους πελάτες την ευκαιρία να κλειδώσουν την τιμή των διακοπών τους τώρα, να διαλέξουν την καλύτερη επιλογή προορισμών, ξενοδοχείων, δωματίων και πτήσεων και να μοιράσουν το κόστος.

Εκτός από την επέκταση του πτητικού μας προγράμματος, επενδύουμε επίσης στις δραστηριότητές μας στα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ, του Λίβερπουλ (Τζον Λένον), του Λονδίνου (Στάνστεντ) και του Μάντσεστερ προσθέτοντας επιπλέον αεροσκάφη σε αυτά τα αεροδρόμια.

Ο Steve Heapy κατέληξε λέγοντας ότι σύντομα θα ανακοινώσει "περισσότερα καλά νέα" για το καλοκαίρι του '25.

διαβάστε ακόμα

Foreign Office | "Κόκκινος συναγερμός" για Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Ισπανία
HAPCO & DES: Εκτόξευση του τζίρου στον τουρισμό MICE στην Ελλάδα εάν ο κλάδος στηριχθεί – Χάνονται πάνω από 120 εκδηλώσεις το χρόνο
FedHATTA/ ΗΑΤΤΑ: Νέες προοπτικές ενίσχυσης του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
AEGEAN | Νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας
Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτή συζήτηση για τη Μελέτη Τουριστικής Φέρουσας Ικανότητας της πόλης
Τουρισμός | Υπερπόντιες αγορές: Ασφάλεια και οικονομική προσιτότητα τα κριτήρια επιλογής προορισμών στην Ευρώπη
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή | Προβολή της παράστασης Αντιγόνη
ΙΝΣΕΤΕ | Αυστραλία, Καναδάς και ΗΠΑ οι 3 πλέον υποσχόμενες long-haul αγορές για τον ελληνικό τουρισμό
Ελλάδα: Γιατί χάνουν τη ζωή τους τόσοι τουρίστες;
Ρωσικός τουρισμός | Τριπλάσια ζήτηση για οργανωμένες διακοπές στην Κύπρο από τη Russian Express