Στην Κρήτη γιορτάζει την επέτειο των 20 ετών λειτουργίας του ο t.o. Thalasso No.1

07-06-23 | TOUR OPERATORS

Ο γάλλος τουρ οπερέιτορ Thalasso No. 1 γιορτάζει την επέτειο των 20 ετών λειτουργίας του σε έναν από τους εμβληματικούς προορισμούς του γι αυτό το καλοκαίρι, την Κρήτη.

Όπως μεταδίδει το Tourmag, η εταιρία, η οποία διοικείται από τους Samia και Raouf Benslimane αποφάσισε να οργανώσει τριήμερο διακοπών στο Ελληνικό νησί, στο οποίο προσκεκλημένοι είναι μεταξύ άλλων οι βασικοί τοπικοί συνεργάτες της όπως τα ξενοδοχεία Rethymno Palace και Stella Hotels καθώς και το τουριστικό γραφείο εισερχόμενου τουρισμού Welcome Holidays.

Στο πλαίσιο του τριημέρου, πραγματοποιείται πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδρομών με έμφαση στη δημιουργία μιας ομάδας, στην ξεκούραση και την ανάκτηση δυνάμεων.

Ο όμιλος ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια με 3 εργαζομένους και πλέον απασχολεί 150, και στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του βρίσκονται οι άρρηκτοι δεσμοί και η αγάπη, όπως δήλωσαν οι διευθυντές του κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στην Κρήτη. Όταν κάνουμε πράγματα με αγάπη, μπορούμε να μετακινήσουμε βουνά, δήλωσε η κ. Samia Benslimane.

Ο τουρ οπερέιτορ Thalasso No. 1ειδικεύεται στα ταξίδια ευεξίας, ενώ η Ôvoyages που ιδρύθηκε το 2008, ειδικεύεται στις διακοπές ήλιου-θάλασσας σε  προορισμούς όπως τα Κανάρια, οι Βαλεαρίδες, η Ελλάδα, το Μαρόκο, η Τυνησία, η Αίγυπτος, η Δομινικανή Δημοκρατία και η Ταϊλάνδη. Από κοινού, οι δύο εταιρίες είχαν έσοδα 190 εκατ. ευρώ το 2019 και διακίνησαν 500.000 ταξιδιώτες.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι