TUI UK και Ιρλανδίας | 7ήμερο τουρ "Κλασική Ελλάδα" το 2024, εν μέσω υψηλής ζήτησης

05-05-23 | TOUR OPERATORS

Επιπλέον πτήσεις, νέα ξενοδοχεία, καθώς και ένα τουρ με έξι διανυκτερεύσεις στην Κλασική Ελλάδα, που θα ξεκινά από την Αθήνα, πρόσθεσε η TUI στο Ηνωμένο Βασίλειο για το καλοκαίρι του 2024, καθώς διαφαίνεται μια εκρηκτική ζήτηση για τη χώρα μας την επόμενη χρονιά.

Η Tui πρόσθεσε μια περιοδεία ξενοδοχείου και «Κλασική Ελλάδα» στην προσφορά της στη χώρα για το καλοκαίρι του 2024, καθώς προετοιμάζεται για χιλιάδες επιπλέον θέσεις πτήσης.

Μεταξύ των νέων ξενοδοχείων που θα προστεθούν το 2024 περιλαμβάνονται το τεσσάρων αστέρων Destino Blue Hotel στη βόρεια Κέρκυρα. Η TUI διαθέτει αυτό το καλοκαίρι στη χώρα μας ξενοδοχεία από τα δικά της brands, όπως18 Tui Blue σε όλη την Ελλάδα, τα Tui Blue Sensatori στην Κρήτη και τη Ρόδο και all-inclusive διαμονές σε πέντε ξενοδοχεία Tui Suneo. Υπάρχουν επίσης τρία ξενοδοχεία Tui Magic Life με αθλήματα και δραστηριότητες για οικογένειες.

Ο Richard Sofer, εμπορικός διευθυντής της TUΙ UK και Ιρλανδίας, δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι δημοφιλής στους επαναλαμβανόμενους πελάτες, καθώς έχουν την επιλογή να έχουν διαφορετική εμπειρία διακοπών κάθε φορά που την επισκέπτονται. Η ηπειρωτική Ελλάδα και τα πολλά νησιά της προσφέρουν μια ολόκληρη σειρά από προορισμούς και εμπειρίες. Υπάρχουν τόσα πολλά να δει ο επισκέπτης, μια επίσκεψη δεν θα είναι ποτέ αρκετή.»

Ο Sofer τόνισε ακόμη ότι το καλοκαίρι του 2023 φαίνεται ότι θα είναι μια δυνατή σεζόν με την Ελλάδα να καταλαμβάνει μία από τις κορυφαίες θέσεις προορισμού για τους πελάτες της TUI.

Τα ταξίδια σε μικρότερα ελληνικά νησιά, όπως η Σκιάθος, η Σαντορίνη και η Κεφαλονιά είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλή, σύμφωνα με την TUI.

Εν τω μεταξύ, η περιοδεία της Κλασικής Ελλάδας με τις 6 διανυκτερεύσεις θα ξεκινά από την Ακρόπολη και θα συνεχίζεται στην Ολυμπία, τους Δελφούς και τα Μετέωρα. Στο τέλος μπορεί να προστεθεί και η διαμονή σε παραλιακό ξενοδοχείο Tui.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός