Τουρισμός | Περισσότερα ξενοδοχεία με σπα στην Τουρκία προσφέρει φέτος η Jet2holidays

03-05-23 | TOUR OPERATORS

Ισχυρή ζήτηση για ξενοδοχεία με σπα στην Τουρκία παρουσιάζουν τα προγράμματα της Jet2holidays, η οποία έσπευσε να διευρύνει τις συνεργασίες της με τέτοια ξενοδοχεία.

Τα νέα ξενοδοχεία με σπα βρίσκονται σε όλη την Αττάλεια, το Νταλαμάν, τη Σμύρνη και την Αλικαρνασσό, με τις δύο τελευταίες πόλεις να αποτελούν νέους προορισμούς για το 2023.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε: «Βλέπουμε μεγάλη ζήτηση για διακοπές σπα και ευεξίας στην Τουρκία. Ανταποκρινόμενοι σε αυτή την τάση, διαθέσαμε προς πώληση τη μεγαλύτερη προσφορά μας σε ξενοδοχεία σπα μέχρι σήμερα για το ερχόμενο καλοκαίρι»

Η Jet2holidays είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, με το Jet2.com να πραγματοποιεί πτήσεις προς τη χώρα και από τις 10 βάσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι. Ο αριθμός των θέσεων προς πώληση έχει πρόσφατα αυξηθεί σε περισσότερα από δύο εκατομμύρια.

Τα νέα ξενοδοχεία σπα διαθέτουν εγκαταστάσεις όπως ατμόλουτρα και σάουνες, πισίνες και θαλασσοθεραπεία.

Εάν θέλετε να κάνετε μπάνιο σε ιαματικές πηγές ή να απολαύσετε ένα παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ ή απλά να απολαύσετε ένα διάλειμμα στο σπα, δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός από την Τουρκία όταν πρόκειται για μια εμπειρία ευεξίας, τόνισε ο  κ.Heapy.

Η Arzu Kahraman Yilmaz, σύμβουλος του Τουρκικού Γραφείου Πολιτισμού και Πληροφοριών, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε αυτή τη σημαντική ανάπτυξη στην προσφορά ξενοδοχείων με σπα από την Jet2holidays. Η Τουρκία είναι ο ιδανικός προορισμός ευεξίας με πολλές διαφορετικές επιλογές, από τις ιαματικές πηγές και τις εγκαταστάσεις σπα που διακρίνονται παγκοσμίως για τα υψηλά πρότυπα και τα ιαματικά νερά τους, μέχρι τα εμβληματικά χαμάμ μας που αποτελούν ουσιαστικό μέρος της τουρκικής κουλτούρας. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε ακόμη περισσότερους επισκέπτες για να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό διάλειμμα στην Τουρκία στο μέλλον».

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»