Ο Anex Tour διευρύνει το ελληνικό πρόγραμμα με την Σκιάθο, Κάρπαθο, Κεφαλονιά, Σάμο και Λέσβο

13-12-22 | TOUR OPERATORS

Με αιχμή του δόρατος τη μάρκα Neckermann Reisen ο Όμιλος Anex διευρύνει το πρόγραμμα των θερινών διακοπών στην Ελλάδα το 2023.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης για την Ελλάδα, όπως γνωστοποίησε, οι μάρκες του ομίλου Bucher Reisen και Anex Tour έχουν προσθέσει τα νησιά Κάρπαθος,  Κεφαλονιά, Σκιάθος, Σάμος και Λέσβος. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Anex δραστηριοποιείται στη Γερμανία εδώ και έξι χρόνια με τα εμπορικά σήματα ταξιδιωτικού πράκτορα Anex Tour, Bucher Reisen, Öger Tours και Neckermann Reisen. Πέρυσι διακίνησε 450.000 επισκέπτες και φέτος ο στόχος είναι να διπλασιάσει αυτόν τον αριθμό.

Στην Ελλάδα, όπως έγραψε το Tornos News στις 31 Νοεμβρίου, το καλοκαίρι του 2023 ο Neckermann Reisen θα έχει ισχυρή παρουσία ιδιαίτερα στην Κρήτη (120 ξενοδοχεία), στη Ρόδο (150 ξενοδοχεία), στην Κω (120 ξενοδοχεία) και στην Κέρκυρα (60 ξενοδοχεία). Εκτός από ξενοδοχεία από τους ομίλους Iberostar και Grecotel, προσφέρονται και ξενοδοχεία από την αλυσίδα ξενοδοχείων Mitsis.

Ο όμιλος βεβαίως έχει κύρια αγορά την Τουρκία με τη μητρική εταιρεία Anex Tourism Group. Μάλιστα η αεροπορική εταιρεία του ομίλου Mavi Gök θα έχει πτήσεις σε 22 αεροδρόμια της περιοχής DACH (Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία). από την Αττάλεια το επόμενο έτος. Η εκτίμηση είναι ότι ο αριθμός των επισκεπτών από τη γερμανόφωνη αγορά θα διπλασιαστεί το 2023 σε σχέση με το 2022.

Η μάρκα Bucher Reisen, εξάλλου, έχει επεκτείνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό της στην Ισπανία με περίπου 1.300 ξενοδοχεία, 

Λόγω της ακρίβειας, ο όμιλος έχει αυξήσει το χαρτοφυλάκιο all-inclusive για οικογένειες, με τον Neckermann Reisen να έχει το μισό πρόγραμμά του με κρατήσεις all in.

Όσοι κάνουν κράτηση μέχρι το τέλος του 2022 έχουν έκπτωση έως και 50% στην τιμή του ξενοδοχείου και έως και 35% εάν κάνουν κράτηση έως τις 31 Μαρτίου 2023. 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός