Alltours | Χριστουγεννιάτικες ευχές στους συνεργάτες της με κούτες από βιολογικά πορτοκάλια Μαγιόρκας!

06-12-22 | TOUR OPERATORS

Χριστουγεννιάτικες ευχές με κούτες από φρεσκοκομμένα πορτοκάλια Μαγιόρκας απευθύνει στους σημαντικότερους συνεργάτες του - τουριστικούς πράκτορες στη Γερμανία, Αυστρία και Ολλανδία - ο Γερμανός τουρ οπερέιτορ Alltours.

Συνολικά, 3.500 κούτες με 31.500 κιλά πορτοκάλια και χριστουγεννιάτικες ευχές από την πρωτοβουλία Fet a Sóller στη Μαγιόρκα αρχίζουν να φτάνουν από σήμερα του Αγίου Νικολάου στους συνεργάτες του τουρ οπερέιτορ.

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να συνδυάσει την οικολογία με την οικονομία και να διατηρήσει τις παραδόσεις, δήλωσε ο Jan Flintrop, επικεφαλής πωλήσεων στην Alltours. 

Το Fet a Sóller διανέμει και επεξεργάζεται τοπικά προϊόντα και συνεργάζεται με μικρούς κατασκευαστές και εταιρείες. Με τις δραστηριότητές μας θέλουμε να υποστηρίξουμε τη διατήρηση της παραδοσιακής κουλτούρας της Μαγιόρκας, αναφέρει.

Σημειώνεται ότι το Sóller είναι μια μικρή πόλη με περίπου 13.500 κατοίκους, που βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Μαγιόρκας και περιβάλλεται από τα βουνά Tramuntana (Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESO). Η αιωνόβια γεωργία με πορτοκαλιές, αμυγδαλιές και ελαιώνες χαρακτηρίζει την κοιλάδα του Sóller.

Η πρωτοβουλία Fet a Sóller χρησιμοποιεί βιολογικά προϊόντα της περιοχής, παράγοντας και έτοιμα προϊόντα. Πολλοί τόνοι πορτοκαλιών, ελιών, αμυγδάλων και άλλων πρώτων υλών, οι καλύτερες του νησιού, περνούν από άμεση επεξεργασία σε μικρά τοπικά εργοστάσια. Μεταξύ των προϊόντων που παράγει είναι το «Sa Fàbrica de Gelats» (παγωτό), το «Estel Nou» (μαρμελάδα και σιρόπι) και το «La Luna» (σπεσιαλιτέ με λουκάνικα). Η Fet a Sóller έχει ήδη δημιουργήσει περίπου 200 θέσεις εργασίας όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων θέσεων εργασίας για άτομα με ειδικές ανάγκες. 

Η περιοχή προσελκύει τουρίστες που αγαπούν την πεζοπορία, ποδηλάτες σε διαδρομές με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και τους εραστές θαλάσσιων σπορ.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο