ΤUI | Σήμα Green & Fair στα οικολογικά ξενοδοχεία της

10-11-22 | TOUR OPERATORS

H TUI Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας θα προβάλει με την ετικέτα «Green & Fair» τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία που έχουν πιστοποιηθεί ως βιώσιμα από ανεξάρτητο οργανισμό. Ειδικότερα, τα ξενοδοχεία πρέπει να πληρούν τα Κριτήρια του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC). 

Η σήμανση αυτή θα ξεκινήσει στο θερινό πρόγραμμα του 2024, που θα ξεκινήσει να πωλείται, και έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τους πελάτες να εντοπίζουν ξενοδοχεία με πιο «φιλικές προς τον πλανήτη» πρακτικές.

Η TUI θα δωρίζει 1 £ ανά ενήλικα και 50 p ανά παιδί στο Tui Care Foundation για κάθε κράτηση ξενοδοχείου Green & Fair.

Ήδη περισσότερα από 650 ξενοδοχεία φέρουν το σήμα Green & Fair στον ιστότοπο του τουρ οπερέιτορ σε προορισμούς όπως το Λας Βέγκας, το Κανκούν, την Κύπρο και την Μαγιόρκα.

Το χαρτοφυλάκιο θα επανεξετάζεται τρεις φορές το χρόνο και τα ξενοδοχεία που έχουν πιστοποιηθεί θα λαμβάνουν το σήμα Green & Fair.

Τα ξενοδοχεία πρέπει να εφαρμόζουν πρότυπα σχετικά με τη βιώσιμη διαχείριση. την προστασία του περιβάλλοντος; την κοινωνική και οικονομική στήριξη της τοπικής κοινωνίας και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς. Οι πρακτικές περιλαμβάνουν την αγορά προϊόντων φιλικά προς το περιβάλλον, μέτρα για την ελαχιστοποίηση στη συνολική κατανάλωση ενέργειας, επαναχρησιμοποιήσιμα, επιστρεφόμενα και ανακυκλωμένα αγαθά, κ.ά.

Είμαστε περήφανοι που λανσάρουμε την ετικέτα Green & Fair Hotels, διευκολύνοντας τους πελάτες να αναγνωρίσουν ποια ξενοδοχεία προσφέρουν μια πιο βιώσιμη επιλογή, δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της Tui UK & Ireland, Richard Sofer, προσθέτοντας: Η έρευνα δείχνει ότι οι καταναλωτές θέλουν οι επιχειρήσεις να προσφέρουν πιο φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές, αλλά θέλουν αυτό να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό, επομένως θέλουμε οι πελάτες μας να γνωρίζουν ότι αυτό το φροντίζουμε... Επιπλέον, κάνουμε δωρεές στο Ίδρυμα Tui Care από τις κρατήσεις σε ένα ξενοδοχείο Green & Fair για να δείξουμε τη δέσμευσή μας ως υπεύθυνου χειριστή διακοπών. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι υπάρχουν ξενοδοχεία σε πολλούς προορισμούς που καλύπτουν κάθε τύπο ταξιδιώτη και όλους τους προϋπολογισμούς.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο