ΤUI: Η Ελλάδα τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός των Σουηδών για διακοπές το φθινόπωρο

03-11-22 | TOUR OPERATORS

Tρίτος δημοφιλέστερος προορισμός του Σουηδών πελατών της TUI είναι η Ελλάδα αυτό το φθινόπωρο, όπως αποκαλύπτει το Σουηδικό σκέλος του τουρ οπερέιτορ.

Οι Σουηδοί προτίμησαν αυτό το φθινόπωρο ηλιόλουστους προορισμούς. Δημοφιλέστερος προορισμός είναι τα Κανάρια, ακολουθεί η Κύπρος και στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκεται η Τουρκία και το Κέιπ Βέρντε.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσιάζει η TUI, οι κρατήσεις για το φθινόπωρο βρίσκονται σε επίπεδα ανώτερα της αντίστοιχης περιόδου προ πανδημίας. Ουσιαστικά, η εβδομάδα των σχολικών διακοπών «ξεπούλησε» (98%) και κυμάνθηκε στο +40% έναντι των αντίστοιχων επιπέδων του 2021 και στο +10% έναντι του 2019, ενώ ο τουρ οπερέιτορ προχώρησε σε διεύρυνση του εύρους ταξιδιών στην Ισπανία από τη Στοκχόλμη και το Γκέτεμποργκ προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

διαβάστε ακόμα

Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα