DER Touristik: Άνοιξαν οι κρατήσεις σχεδόν για όλο το πρόγραμμα του 2023- και για Ελλάδα

25-10-22 | TOUR OPERATORS

Άνοιξαν οι κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2023 και για τα ταξιδιωτικά brands της DER Touristik, Dertour, Jahn Reisen και ITS. Περισσότερα από τα τρία τέταρτα των προσφορών του προγράμματος προσφέρονται ήδη για κράτηση σε δημοφιλείς προορισμούς διακοπών όπως η Ισπανία, η Τυνησία και η Αίγυπτος, καθώς και στο εσωτερικό της Γερμανίας και την Αυστρία.

Επίσης, σχεδόν όλα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του ομίλου στην Τουρκία και την Ελλάδα είναι ήδη στα συστήματα, όπως το Sentido Unique Blue και το Calimera Sirens Beach στην Κρήτη και το Sentido Trendy Verbena Beach στην Τουρκική Ριβιέρα. Με περισσότερα από 350 ξενοδοχεία, οι διοργανωτές προσφέρουν ήδη σχεδόν ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο για τη Μαγιόρκα.

Στον τομέα των ταξιδιών στην πόλη, μπορεί να γίνει κράτηση για το 90% της προσφοράς και ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο είναι διαθέσιμο για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Σε προορισμούς όπως η Ασία, ο Ινδικός Ωκεανός, η Αφρική, η Καραϊβική, το Μεξικό και η Λατινική Αμερική, μπορούν να γίνουν κρατήσεις μέχρι τον Οκτώβριο του 2023.

Η DER Touristik διαφημίζει εκπτώσεις έως και 50% και έχει επεκτείνει τα πακέτα flex μέχρι το τέλος του 2023. Από 59 ευρώ, οι παραθεριστές έχουν τη δυνατότητα να ακυρώσουν ή να κλείσουν ξανά το ταξίδι τους δωρεάν έως και 14 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Η DER Touristik Hotels (DTH) θα έχει το καλοκαίρι δύο νέα ξενοδοχεία, το Calimera Hane, ένα οικογενειακό ξενοδοχείο στο Side στην Τουρκική Ριβιέρα και το Sentido Oasis Reef Senses Resort στο Σαρμ ελ Σέιχ με τη δική του σχολή καταδύσεων και υδάτινο πάρκο.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ